Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ρόμα η… υπερταχεία!!

Αυτή η Ρόμα δεν είναι απλά… τρένο φέτος, αλλά… υπερταχεία. Οι «τζιαλορόσι» πέρασαν σαν… σίφουνας και από το Μιλάνο, επικρατώντας 3-0 της Ίντερ και έκαναν με στυλ το 7Χ7 στο πρωτάθλημα.

Ρόμα η… υπερταχεία (video)
Της… έκλεισε το σπίτι; Της έκανε… πλάκα; Την… χάζεψε;

Όπως και να το πει κανείς μέσα θα πέσει. Αλλά τι να κάνει και η… ταλαίπωρη η Ίντερ αφού της έμελλε να πέσει σε αυτή την φετινή… υπερταχεία, τη Ρόμα, η οποία απλά δεν παίζεται τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι «τζιαλορόσι» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον «καπιτάνο» Φραντσέσκο Τότι, που σκόραρε δύο φορές, πέρασαν «αέρας» από το Μιλάνο με σκορ 3-0 για την 7η αγωνιστική της Serie A. Πλέον οι Ρωμαίοι έχουν το απόλυτο και δίκαια είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς εκτός από τα αποτελέσματα, συνδυάζει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι και είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στο δεξί άκρο της άμυνας.

Το… παραμύθι κράτησε μόλις ένα ημίχρονο. Η Ρόμα χρειάστηκε μόλις 45 λεπτά για να… καθαρίσει την Ίντερ και να φτάσει στο 7Χ7. Οι «τζιαλορόσι» άνοιξαν το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Τότι να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ με σουτ έξω από την περιοχή. Οι «νερατζούρι» προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, είχαν δοκάρι με τον Ρίκι Άλβαρεζ στο 21’, αλλά μέχρι εκεί. Στο 40’ ο Ζερβίνιο έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, κέρδισε το πέναλτι και ο «καπιτάνο» έκανε το 2-0. Στο 44’ ο Φλορέντζι ήταν ο αποδέκτης της μπάλας στην εντυπωσιακή αντεπίθεση που έβγαλε η Ρόμα και με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

Στον δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ προσπάθησε, πέτυχε ένα γκολ με τον Παλάσιο στο 68’, το οποίο κακώς ακυρώθηκε για φάουλ στον τερματοφύλακα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει έστω σε ένα γκολ. Μάλιστα δεν τα κατάφερε ούτε όταν η Ρόμα έμεινε με δέκα παίκτες στο 78’, λόγω αποβολής του Μπαλτζαρέτι. Το 3-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι «τζιαλορόσι» πανηγύρισαν ένα μεγάλο… διπλό στο Μιλάνο.

Νωρίτερα η Αταλάντα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Κιέβο.



Αναλυτικά η έβδομη αγωνιστική

Σάββατο, 5/10

Κιέβο-Αταλάντα 0-1
(16’ Μοράλεζ)
Ίντερ-Ρόμα 0-3
(18’, 40’ πεν. Τότι, 44’ Φλορέντζι)

Κυριακή 6/10 (16:00)

Πάρμα-Σασουόλο (13:30)
Μπολόνια-Βερόνα
Κατάνια-Τζένοα
Νάπολι-Λιβόρνο
Σαμπντόρια-Τορίνο
Ουντινέζε-Κάλιαρι
Γιουβέντους-Μίλαν (21:45)
Λάτσιο-Φιορεντίνα (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (8η)

Σάββατο, 19/10

Κάλιαρι-Κατάνια (19:00)
Ρόμα-Νάπολι (19:00)
Μίλαν-Ουντινέζε (21:45)

Κυριακή 20/10 (16:00)

Αταλάντα-Λάτσιο (13:30)
Φιορεντίνα-Γιουβέντους
Τζένοα-Κιέβο
Λιβόρνο-Σαμπντόρια
Σασουόλο-Μπολόνια
Βερόνα-Πάρμα
Τορίνο-Ίντερ (21:45)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: