Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Όταν χάνεται η μπάλα…!!

Εκπληκτική κατά διαστήματα η Μπαρτσελόνα, επικράτησε με 4-1 της Βαγιαδολίδ στο «Καμπ Νου» και έκανε το «οκτώ στα οκτώ» στη φετινή Primera Division.

Όταν χάνεται η μπάλα…
Οι «μπλαουγκράνα» σάρωσαν με 4-1 την αντίπαλό τους, ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, στο πλαίσιο της όγδοης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος και παρέμειναν αήττητοι και με το απόλυτο βαθμών στη φετινή περίοδο και μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όμως, με ένα αγώνα περισσότερο από τη μέχρι πρότινος συμπρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης, που αγωνίζεται την Κυριακή το μεσημέρι κόντρα στη Θέλτα και όλοι στους περυσινούς πρωταθλητές ποντάρουν σε ένα «στραβοπάτημα» των «ροχιμπλάνκος», ώστε να κρατήσουν μόνοι τους το απόλυτο, ενώ διατήρησαν και το +5 από την τρίτη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και δείχνουν πως θα αντιμετωπίσουν προβλήματα τη φετινή περίοδο.

Οι παίκτες του Τάτα Μαρτίνο έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Μέσι, Μαστσεράνο, Πουγιόλ και Αλμπα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 10’ με την κεφαλιά του Γκέρα, ύστερα από κόρνερ από τα αριστερά και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ, εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των Καταλανών και την «υπνηλία» τους σε αυτό το διάστημα. Όμως, το καταπληκτικό σουτ του Αλέξις στο 14’ «ξύπνησε» τους συμπαίκτες του, κάνοντας το 1-1.

Έτσι, οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν «φουριόζοι» στην επανάληψη και μετά από έξοχο συνδυασμό, ο Τσάβι στο 52’ με πλασέ πέτυχε το 2-1. Στο 58’, ο Τέγιο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρίνο. Στο 64’, ο Αλέξις δέχτηκε την καταπληκτική ασίστ του Τσάβι και πλάσαρε για το 3-1, ενώ στο 70’ ο Νεϊμάρ ολοκλήρωσε με ωραίο πλασέ τον έξοχο συνδυασμό των Αλέξις και Τσάβι.


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Αλβες, Μπαρτρά, Πικέ (78’ Μπουσκέτς), Αντριάνο, Τσάβι, Σονγκ, Φάμπρεγας (65’ Ινιέστα), Τέγιο (72’ Πέδρο), Αλέξις, Νεϊμάρ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Μαρίνο, Ρουκάβινα, Βαλιέντε, Ρουέντα, Πένια, Μπαράχα, Ρόσι, Εμπερτ (71’ Ράμα), Ομάρ, Μπέργκντιτς (86’ Αλκατράζ), Γκέρα (60’ Οσόριο)



Τα αποτελέσματα της όγδοης αγωνιστικής:


Παρασκευή 4/10

Βιγιαρεάλ-Γρανάδα 3-0
(30’ Σοριάνο, 49’ Ντος Σάντος, 82’ Πίνια)

Μάλαγα-Οσασούνα 0-1
(23’ Ριέρα)

Σάββατο 5/10

Έλτσε-Εσπανιόλ 2-1
(39’, 74’ Κορομίνας - 66’ Μπιφουμα)

Ράγιο Βαγιεκάνο-Σοσιεδάδ 1-0
(89’ πεν. Βιέρα)

Λεβάντε-Ρεάλ Μαδρίτης 2-3
(57’ Ντιαβαρά, 87’ Ελ Ζαρ - 61’ Ράμος, 90’ Μοράτα, 90’+4’ Ρονάλντο)

Μπαρτσελόνα-Βαγιαδολίδ 4-1
(14', 64' Αλέξις, 52' Τσάβι, 70' Νεϊμάρ-10' Γκέρα)

Κυριακή 6/10

Ατλέτικο Μαδρίτης-Θέλτα (13:00)

Σεβίλλη-Αλμερία (18:00)

Χετάφε-Μπέτις (20:00)

Μπιλμπάο-Βαλένθια (22:00)


Η επόμενη αγωνιστική (9η):

Αλμερία-Ράγιο Βαγιεκάνο
Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ
Μπέτις-Έλτσε
Θέλτα-Λεβάντε
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης
Γράναδα-Χετάφε
Οσασούνα-Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης-Μάλαγα
Βαλένθια-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Βαγιαδολίδ-Σεβίλλη Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: