Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Προβληματισμός στην ΑΕΚ!

Η ισοπαλία με τον ΑΟ Περιστερίου (0-0) προσγείωσε ανώμαλα την ΑΕΚ και έφερε προβληματισμό για την εικόνα της ομάδας. «Να μας γίνει μάθημα», είπε στους παίκτες ο Δέλλας, που ίσως «κόψει» το ρεπό.

Προβληματισμός στην ΑΕΚ
Έντονος είναι ο προβληματισμός στις τάξεις της ΑΕΚ για την πρώτη απώλεια στη Γ’ Εθνική, που ήρθε χθες με τον ΑΟ Περιστερίου στην Καλλιθέα (0-0). Το όνειρο για άνοδο μόνο με νίκες χάθηκε πρόωρα και η «Ένωση» προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα που της διδάσκει ότι τίποτα δεν θα της χαριστεί και πως θα χρειαστεί να παίξει σαν… ΑΕΚ για να φτάσει στο στόχο της.

Κάτι που δεν έκανε χθες… Και παρότι είναι εύλογα τα παράπονα για τη διαιτησία, τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο ή την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων, είναι επίσης προφανές ότι ένα μέγεθος σαν αυτή δεν θα πρέπει να αναζητεί δικαιολογίες σε εξωγενείς παράγοντες, πόσω μάλλον όταν αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν ασύνδετοι και αναποτελεσματικοί, δεν ήταν ψύχραιμοι και πέταξαν δύο βαθμούς πικραίνοντας τους φίλους τους που γέμισαν το «Ελ Πάσο».

Το πλάνο του Τραϊανού Δέλλα δεν βγήκε. Η επιλογή να «ξοδευτεί» μία θέση ξένου για να αγωνιστεί ο Τσιρίλο απέναντι σε μία ομάδα που δεν απείλησε ποτέ και να μείνει εκτός ο μοναδικός κλασικός φορ που διαθέτει η ομάδα, Ιβάν Μπρέσεβιτς, δεν δικαιώθηκε. Η απουσία του Ανάκογλου φάνηκε στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ οι τελευταίες χρονικά μεταγραφές φάνηκε πως ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματά τους, αφού χάθηκε πολύτιμος χρόνος και το ρόστερ ολοκληρώθηκε καθυστερημένα.

Παράπονα Δέλλα και πιθανή… τιμωρία

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και τα εξέφρασε, με ήρεμο τρόπο, στα αποδυτήρια. «Προσπαθήσατε και σας το αναγνωρίζω, αλλά δεν κάνατε όσα είπαμε και είδα πάλι τα ίδια λάθη. Πάλι ήμασταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάτι που τελικά πληρώσαμε. Το πάθημα αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Δεν γίνεται να παραμυθιαζόμαστε ότι θα κερδίζουμε τα παιχνίδια μόνο με τη φανέλα. Πρέπει να παλεύουμε και να ιδρώνουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμη περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας», ήταν τα λόγια του «Κολοσσού».

Ο προπονητής της ΑΕΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να «κόψει» στους παίκτες του το ρεπό που επρόκειτο να τους δώσει αυτή την εβδομάδα, σαν μήνυμα για τη συνέχεια.

Τεστ και… Κύπελλο

Σήμερα έχει προγραμματιστεί μεσημεριανή προπόνηση, ενώ όσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς θα παίξουν στις 16:00 στα Σπάτα με την ομάδα Κ-18 της ΑΕΚ. Στη συνέχεια η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο, καθώς δεν υπάρχει πρωτάθλημα την προσεχή εβδομάδα. Την επόμενη Κυριακή η «Ένωση» αναμετράται με τον Ηλυσιακό εκτός έδρας για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής (στην πρώτη πέρασε άνευ αγώνος). Επόμενη υποχρέωση για το πρωτάθλημα είναι αυτή στις 20 Οκτωβρίου με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: