Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«Ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε»

Απολύτως ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του ΑΓΟΡ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Γιαπλές.

«Ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε»
Καθόλα ευχαριστημένος από την απόδοση και την βελτίωση των παικτών του ΑΓΟΡ στο παρκέ έμεινε ο Θανάσης Γιαπλές, παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, στη δεύτερη μέρα του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» που πραγματοποιείται στην Κρήτη. Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως κάποιες λεπτομέρειες λείπουν όμως η ομάδα βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

«Είναι ξεκάθαρη η βελτίωσή μας παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε μέρες για να προπονηθούμε και να βελτιωθούμε περισσότερο. Είναι σημαντικός ο χρόνος για εμάς. Παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός και νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι αποτελεί απόδειξη μετά και το χθεσινό με τον Πανιώνιο ότι βρίσκουμε ρυθμό. Εξακολουθούν να μας λείπουν κάποιες λεπτομέρειες, περισσότερο στην επίθεση, όσον αφορά στην εκμετάλλευση κάποιων λεπτομερειών του αντιπάλου, σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Νομίζω ότι πλέον είναι θέμα δουλειάς», είπε ο κόουτς των κρητικών και συνέχισε:

«Το να μπορείς να παίξεις στα ίσα έναν αντίπαλο, να ελέγχεις το αμυντικό ριμπάουντ και να σταματάς τα καλάθια απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, να την αντιμετωπίσεις στον ρυθμό της, είναι πολύ ενθαρρυντικό. Το κρατάμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Υπάρχει ο κίνδυνος τέτοιου είδους παιχνίδια να επειδή φτάσαμε στον πόντο πριν την λήξη, να μας παραπλανήσουν και να μας βγάλουν εκτός πραγματικότητας για το πως πρέπει να δουλεύεις. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε».

Όσο για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (Τρίτη 8/10), που ακολουθεί, σχολίασε: «Για εμάς το παιχνίδι αυτό είναι ματς προετοιμασίας. Ο Παναθηναϊκός απέχει έτη φωτός από τις υπόλοιπες ομάδες. Από εμάς σίγουρα. Για να γίνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε σήμερα, θα πρέπει να μην παίξει ο Διαμαντίδης, να λείπουν κάποιοι παίκτες. Δεν έχουμε αυταπάτες, όμως κρατάμε τα θετικά στοιχεία. Ήμασταν ανταγωνιστικοί σε άμυνα και επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: