Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Φιλική νίκη για ΚΑΟΔ!!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θοδωρή Ζάρα ο ΚΑΟΔ επικράτησε των Τρικάλων με 85-76 σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Φιλική νίκη για ΚΑΟΔ
Φιλική νίκη για τον ΚΑΟΔ κόντρα στα Τρίκαλα με 85-76 και τον Θοδωρή Ζάρα να πετυχαίνει 26 πόντους. Η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη είχαν καλύτερη εικόνα στο πρώτο μισό της αναμέτρησης, στο δεύτερο μέρος όμως οι παίκτες του Νέναντ Μάρκοβιτς ανέβασαν ρυθμό καταφέρνοντας να φτάσουν στην επικράτηση.

Τα δεκάλεπτα: 18-23 , 34-42 , 58-67 , 85-76

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Διαμαντής 3,Τσόβιτς 13(1),Τζόουνς 13(1),Πολκ 7(1),Βον 8,Μάρκοβιτς 12(1),Ζάρας 26(4),Μπένας 2,Χρυσικόπουλος 1,Σπυριδωνίδης,Μπάβτσιτς,Κολοβής

Τρίκαλα (Φλεβαράκης): Έβανς 14(2), Περούνισιτς 4(1), Γιούιν 6, Γιαννακίδης 10(3), Πέτροβιτς 12(2), Γκρέντζερ 11(1), Δεληγιάννης 9, Ματαλόν 2, Γεωργάκης 5, Μουτακαμπίρ (1), Φούντας, Νικολόπουλος.

Τα Τρίκαλα μετρούν αντίστροφα για τη συμμετοχή τους στην Α1 και ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε πως η ομάδα του θα ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο του ΚΑΟΔ: «Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε όπως θέλω να παίζουμε κατά διαστήματα αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών μου όταν ξεφύγαμε στο σκορ», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των Τρικάλων μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ, ενώ στη συνέχεια παρατήρησε πως «ο ΚΑΟΔ είναι έμπειρη ομάδα και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας γυρίζοντας το παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον ΚΑΟΔ για την φιλοξενία. Είναι σημαντικό να υπάρχουν πολλές επαρχιακές ομάδες. Ο ΚΑΟΔ το έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια και το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς».

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς, από την πλευρά του, στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΚΑΟΔ στο ματς με τα Τρίκαλα: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ήθελα να δω το βαθμό αφομοίωσης από τους παίκτες μου αυτών που τους ζητώ απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες κάτω από τα δύο καλάθια. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι για μια ακόμη φορά και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ. Στην επανάληψη αντιδράσαμε σωστά και παίζοντας κατά διαστήματα καλό μπάσκετ γυρίσαμε το παιχνίδι. Δεν είμαστε έτοιμοι αλλά στην εβδομάδα που μένει θα δουλέψουμε τα λάθη μας για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Άρη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: