Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Ουζουνίδης: «Απογοητευτικοί μετά τα γκολ»

Καθόλου ικανοποιημένος από την αντίδραση της ομάδας του μετά τα γκολ του Εργοτέλη δεν εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ουζουνίδης: «Απογητευτικοί μετά τα γκολ»
Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά των παικτών του Πλατανιά μετά τα γκολ του Εργοτέλη, εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά:

«Το χειρότερο είναι η αντίδρασή μας μετά το γκολ. Το να πιστεύω εγώ και η διοίκηση ότι έχουμε δυνατότητες δεν λέει κάτι, θα πρέπει να το δείξουμε και μέσα στο γήπεδο. Η αντίδραση μετά το γκολ ήταν απογοητευτική και έχουμε δύσκολη συνέχεια. Πρέπει να συνεχίσουμε και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

Οι παίκτες απογοητεύτηκαν μετά το πρώτο τέρμα. Έχουμε δεχτεί και άλλες φορές τέτοιο γκολ από κόντρες αλλά οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν παραπάνω στον εαυτό τους. Αυτό μας έλειπε. Δεν είναι η στιγμή να το πούμε αυτό για το αν έγιναν σωστές επιλογές. Το ρόστερ μας είναι συγκεκριμένο και δεν μπορούμε τώρα να το αλλάξουμε. Ίσως να χρειαστεί να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο σχηματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: