Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Νίκη για πολλούς λόγους!!

Το εντός έδρας νικηφόρο σερί του θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παράλληλα θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο διαδοχικές ισοπαλίες μακριά από την Τούμπα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Νίκη για πολλούς λόγους
Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας θέλει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται απόψε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (20:30, Novasports 1).

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από δύο διαδοχικές ισοπαλίες μακριά από την έδρα του κόντρα στον ΟΦΗ (για το πρωτάθλημα) και την Άλκμααρ (για το Europa League), όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη «γκέλα» στη μάχη που δίνει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σήμερα οι Θεσσαλονικείς κοντράρονται με την ομάδα με το πιο βαρύ όνομα που έχουν αντιμετωπίσει μέχρι τώρα και ενδεχόμενη νίκη, εκτός από τα αγωνιστικά κριτήρια, θα «ζέσταινε» τον κόσμο που έχει δει την ομάδα να παρουσιάζει μέτρια εικόνα.

Ο Χουμπ Στέφενς, από την πλευρά του, άσκησε δριμεία κριτική στους ποδοσφαιριστές του για το παιχνίδι που έκαναν στην Ολλανδία, αφού παρότι η ομάδα αγνοεί την ήττα σε επτά σερί επίσημους αγώνες - δεν έχει κάνει κάποια επιβλητική εμφάνιση.

Ο Ολλανδός τεχνικός προτίθεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Βίτορ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν Λάζαρ και Τζιόλης. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Νίνης, με τους Στοχ και Σαλπιγγίδη στα πλάγια και τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Λούκας, Βούκιτς και Νέτσιντ. Εκτός έμειναν οι Ολίσε, Λόρενς, Λόπεθ, Σκόνδρας, Γκαρσία και ο Γεωργιάδης, ο οποίος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος και ανάρτησε στο Facebook ένα σχόλιο που έγραφε: «Φτάνει… κουράστηκα»!

Προϊστορία

Σε 57 αναμετρήσεις στην έδρα του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος» έχει 28 νίκες, ο Παναθηναϊκός 17 και υπάρχουν και 12 ισοπαλίες.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

1703/13 Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 2-0 (58' Καμαρά, 81' Βούκιτς)
30/10/11 Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 1-3 (33' Κλέιτον, 55' Κουίνσι, 69' Λέτο - 85' (πεν) Βιειρίνια)
08/05/11 Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 2-1 (57' Αθανασιάδης, 75' Ελ Ζαρ - 79' Σισέ)
06/02/11 Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 0-1 (10' Νίνης)
21/02/10 Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 2-1 (60΄ Γκαρσία, 68΄ Μουσλίμοβιτς - 64΄ Σισέ)Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: