Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Να του γίνει συνήθειο…!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Άρη μία ημέρα μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Να του γίνει συνήθειο…
Κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι έχουν στον Άρη μετά την σημαντική νίκη που πέτυχαν στην έδρα του Πανιωνίου.

Έπρεπε να φτάσουμε στην έβδομη αγωνιστική για να μπορέσουν οι «κίτρινοι» να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν χθες το βράδυ να κερδίσουν την τύχη, η οποία σε αρκετές φορές τους στέρησε πολλούς βαθμούς μέχρι σήμερα, την διαιτησία που επίσης δεν ήταν με το μέρος, τις δικές του ευθύνες σε ορισμένα ματς και τους άσχημους χειρισμούς που έγιναν από τους ιθύνοντες του συλλόγου το προηγούμενο διάστημα.

Οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν κάποια από τα παραπάνω και πλέον μπορούν να… ανέβουν ψυχολογικά και βαθμολογικά μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για την προκριματική φάση του Μουντιάλ.

Τις επόμενες μέρες ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει ορισμένα πράγματα περισσότερο, να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και να καταλήξει στον «κορμό» που θα στηρίζεται από εδώ και στο εξής.

Με το χθεσινό «τρίποντο» ο Άρης κατάφερε να «ξεκολλήσει» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον βρίσκεται στην 14η θέση. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, αλλά το θέμα είναι πως οι Θεσσαλονικείς νίκησαν τη «γκίνια» που είχαν και απέφυγαν την αύξηση της «γκρίνιας» από την πλευρά των οργανωμένων οπαδών.

Σημασία έχει ότι χθες οι παίκτες του Σέρβου τεχνικού, χωρίς να παίξουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, έδειξαν πως έχουν πάθος και διάθεση να πάρουν την πρώτη τους νίκη και να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: