Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Πετράκης: «Καθαρίσαμε γρήγορα»

Στο γεγονός πως ο Εργοτέλης κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα με 2-0 απέδωσε τη νίκη απέναντι στον Πλατανιά ο Γιάννης Πετράκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Πετράκης: «Καθαρίσαμε γρήγορα»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Εργοτέλη με σκορ 3-1 απέναντι στον Πλατανιά εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στο γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων που πήρε η ομάδα του ενώ τόνισε πως ο Εργοτέλης διαθέτει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Μπορεί να μην είχε καλό ρυθμό το παιχνίδι αλλά αυτό ήταν σχεδιασμένο. Ο Πλατανιάς θα είχε την πίεση για τη νίκη και το γνωρίζαμε αυτό. Έχει κάποια διαστήματα που ανεβαίνει περισσότερο. Σε αυτά τα διαστήματα θα έπρεπε να πιέσουμε και να κλέψουμε μπάλες όπως και έγινε. Πετύχαμε γρήγορα το 2-0 και μετά νομίζω πως καθάρισε τα παιχνίδι. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες μετά το 3-0 και για άλλα τέρματα. Ο στόχος είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά».

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που ακολουθεί ο τεχνικός του Εργοτέλη πρόσθεσε:

«Δεν είναι ένα ντέρμπι είναι όπως και σήμερα ένα παιχνίδι και όπως θα είναι και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Έχουμε πολύ ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, ο Εργοτέλης θεωρώ πως έχει το καλύτερο ρόστερ στην ιστορία του και συνεχίζοντας σε αυτό το μοτίβο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για την αντίδραση του Ρομάνο στην αλλαγή του ο Γιάννης Πετράκης είπε:
«Μέσα στην ένταση συμβαίνει και αυτό. Θα υπάρχει μέσα στην εβδομάδα η δυνατότητα να συζητήσουμε με τον Ντιέγκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: