Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

«Τώρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το 2-1 επί του Πανιωνίου ήταν μετά το ματς ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως μετά την πρώτη νίκη, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα για τον Άρη.

«Τώρα θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα»
Όπως ήταν φυσικό, ο τεχνικός του Άρη στάθηκε στη συμπεριφορά των παικτών του μετά την αποβολή του Τσουμάνη και στο πάθος που έδειξαν για να φτάσουν στην ανατροπή και τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και αυτό που μετράει είναι ότι γυρίσαμε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Είναι μια σημαντική νίκη γιατί ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις. Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου, ενώ την πρώτη μας νίκη την αφιερώνουμε στον κόσμο μας. Πριν το γκολ, είχαμε ευκαιρίες, οι παίκτες μου όμως πάλεψαν. Η ομάδα έδειξε σήμερα χαρακτήρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Μετά την αποβολή έγιναν κάποιες αλλαγές και οι παίκτες μου αντέδρασαν καλά. Ήταν λογικό ο Πανιώνιος να πιέζει και να δώσουμε χώρο. Ευτυχώς σε μια από τις αντεπιθέσεις μας, σκοράραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αυτή η νίκη σημαίνει πάρα πολλά. Τώρα τα πράγματα για εμάς είναι πιο εύκολα για να πάρουμε μπροστά. Είναι μια σημαντική νίκη, αλλά δεν ήρθε το τέλος. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, όμως έχουμε και χρόνο να δουλέψουμε. Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα.

Είχαμε πρόβλημα στη μεταφορά της μπάλας, άλλα και σημαντικές απουσίες στο κέντρο. Αν δεν έλειπαν οι Τριανταφυλλάκος και ο Παπαδόπουλος, θα είχαμε καλύτερη κυκλοφορία. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Οικονομόπουλο και τον Ηρακλή που έπαιξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: