Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η ανάσα του ΠΑΟΚ θα αγχώσει τον Ολυμπιακό;

Η διαφορά των τριών πόντων θα διατηρηθεί μετά το Σαββατοκύριακο; Ποιος μπορεί να γκελάρει και ποιος έχει το άγχος; Η απάντηση στο sportdog! «Ντου στα Αποδυτήρια» για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα κι αυτό που ακολουθεί στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής με Πλατανιά και Ολυμπιακό.
Αυτή τη στιγμή η διαφορά του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ είναι 3 βαθμοί. Δηλαδή, οι δυο ομάδες βρίσκονται αρκετά κοντά. Και η 8η αγωνιστική που ξεκινάει σε λίγες ώρες μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.
Αν, για παράδειγμα, ο ΠΑΟΚ νικήσει τον Αστέρα, σε ένα παιχνίδι που έτσι κι αλλιώς κρύβει δυσκολίες για τον δικέφαλο, τότε θα ισοβαθμεί με τον Ολυμπιακό, όταν οι ερυθρόλευκοι θα αρχίζουν το δικό τους ματς στον Πλατανιά.
Αν γκελάρει
Κάτι τέτοιο μπορεί να αγχώσει τον Ολυμπιακό; Ενδεχομένως. Άλλο για παράδειγμα να γκελάρει ο ΠΑΟΚ. Εκεί οι ερυθρόλευκοι θα αισθανθούν ότι με διπλό στην Κρήτη ξεφεύγουν πια αρκετά από τον άμεσο αντίπαλό τους.
Αν στρεσαριστούν
Κι άλλο ο ΠΑΟΚ να κάνει μια νίκη και να έρθει στα ίσια βαθμολογικά με τον Ολυμπιακό, έστω και για λίγο. Μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα αυτό για τους παίκτες των ερυθρόλευκων. Μπορεί, όμως, και να τους στρεσάρει κάπως.
Έρχονται ντέρμπι
Μην ξεχνάμε ότι προσεχώς έρχονται ντέρμπι. Κι εκεί θα παιχθούν πολλά για την έκβαση του πρωταθλήματος. Τόσο στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός την 10η αγωνιστική, όσο και στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ την 11η, αλλά και στο ΠΑΟΚ – Άρης την 12η.
Ο ρόλος
Μην ξεχνάμε ότι την επόμενη εβδομάδα έρχονται και τα παιχνίδια για την Ευρώπη, όσον αφορά Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Μπορεί κι αυτό είναι κάτι που θα παίξει τον ρόλο του.
Μακράν καλύτερη
Απ’ όποια σκοπιά κι αν το δούμε, πάντως, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν το προβάδισμα. Και ο Ολυμπιακός είναι μακράν καλύτερη ομάδα από τον Πλατανιά, αλλά και ο δικέφαλος από τον Αστέρα, που έχουμε δει ως τώρα. Αρκεί, βέβαια, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ να το αποδείξουν αυτό και στο γήπεδο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: