Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Παράσχος: «Και ξεκούραστοι και κομπλέ»

Στην… ευεργετική ιδιότητα που είχε στον Ατρόμητο η διακοπή του πρωταθλήματος στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Χωρίς απουσίες κόντρα στον Λεβαδειακό.

Παράσχος: «Και ξεκούραστοι και κομπλέ»
Η διακοπή έκανε καλό στον Ατρόμητο, ο οποίος σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο, επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, σαφώς πιο φρέσκος και κυρίως χωρίς απουσίες. Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, η οποία δεν έκρυβε εκπλήξεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Παράσχος μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι για την αυριανή αναμέτρηση τόνισε τα εξής: «Μπορώ να πω ότι αυτή η διακοπή μας ωφέλησε. Ξεκουραστήκαμε, φρεσκαριστήκαμε και δείχνουμε μια πολύ καλή διάθεση και ότι είμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να έχουμε την ίδια επιθετική φιλοσοφία, ίσως ακόμα και μεγαλύτερη. Στο γήπεδο μας κι απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους που παίζουν λίγο πολύ κλειστά, εμείς πρέπει να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί. Για πρώτη φορά θα παρουσιαστούμε κομπλέ, δε θα έχουμε καμία απώλεια τραυματισμών ή καρτών και έτσι θα παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή εντεκάδα».

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο και αποτελείται από τους: Σηφάκη, Τσενάμο, Νάστο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνη, Καραμάνο, Γεωργίου, Μπρίτο, Παπαδόπουλο, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Παπουτσογιαννόπουλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: