Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Αλεξανδρίδης: «Είμαστε κοντά στις ακαδημίες…»

Το άνοιγμα του ΠΑΟΚ σε ακαδημίες της Ελλάδας εξήγησε ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αλεξανδρίδης: «Είμαστε κοντά στις ακαδημίες…»
Για τις ακαδημίες, τον τρόπο λειτουργίας τους και το δίκτυο που φτιάχνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να «εφοδιαστεί» με ταλέντα μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο, ο τεχνικός υπεύθυνος των ακαδημιών της ομάδα της Θεσσαλονίκης, Κυριάκος Αλεξανδρίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πάντα ο ΠΑΟΚ είχε υποδομές. Τώρα προσπαθεί να το κάνει πιο σωστά. Προσπαθούμε να μπορούμε να τις στηρίξουμε και να τις υποστηρίξουμε. Να είμαστε κοντά σε ακαδημίες σε όλη ην Ελλάδα. Αν βρούμε κάποια παιδιά που αξίζουν, να μπορέσουμε να τα φέρουμε στην Θεσσαλονίκη και να παίξουν στον ΠΑΟΚ.

Πολλές ακαδημίες είναι απλά για να υπάρχουν. Εμείς θέλουμε να έχουμε μια πρόοδο και να παίρνουμε ταλέντα αλλά και να στηρίζουμε τις άλλες ακαδημίες που συνεργαζόμαστε. Θέλουμε να είναι κοντά μας και να έχουμε αποτελέσματα.

Το μεγαλύτερο κέρδος είναι το ότι κάνεις φιλάθλους και οπαδούς για την ομάδα σου. Προσπαθείς να βγάλεις κάποια ταλέντα. Αλλά τα κέρδη και τα οφέλη είναι μακροπρόθεσμα. Φιλάθλους και ποδοσφαιριστές πρέπει να βγάλεις, αυτό είναι το κέρδος.

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και είναι μια επιλογή για τα νεαρά παιδιά. Τώρα, ειδικά, λειτουργούμε πιο σοβαρά και πιο καλά. Το θέμα είναι να στήσεις ένα καλό δίκτυο, να διαθέσεις χρόνο και χωρίς πολλά έξοδα να φτιάξεις ακαδημίες.

Έναν παίκτη δεν τον βλέπεις ολοκληρωμένα. Βλέπεις κάποια στοιχεία και μετά είναι θέμα δουλειάς και μόνο. Δυστυχώς κάποια παιδιά κάποιες φορές απογοητεύονται. Θέλουν στήριξη κάποια παιδιά για να πάνε καλά και να μην παρατάνε την προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: