Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Αλεξανδρής στο Metropolis: «Έχει το δικό του μύθο το Άρης-ΠΑΟΚ»

O Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για το αυριανό ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας τη σημασία που έχουν αυτά τα ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη.

“Ο αγώνας έχει το δικό του μύθο και οι παίκτες που έχουν συμμετέχει και σαν παίκτες και σαν προπονητές ξέρουν ότι η ιστορία έχει γράψει πολλές σελίδες. Σαν προπονητής και σαν παίκτης έχω ζήσει από το 1970 πάνω από 50 παιχνίδια και έχω ζήσει πολλά και σπουδαία παιχνίδια. Το θετικό είναι ότι οι διοικήσεις των δύο ομάδων έχουν καταλάβει ότι οι ομάδες πρέπει να εξυγιανθούν και μετά να βάλουν όσο πιο ψηλά μπορούν τον πήχη.

Εγώ από τη μεριά μου ξέρω πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια και καλό για το μπάσκετ να έχουν κόσμο και καλό θέαμα. Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε την νοοτροπία μας. Στην Ιορδανία και στο εξωτερικό έχουμε πολύ διαφορετική αντιμετώπιση και σαν Έλληνες εκπρόσωποι του μπάσκετ. Εγώ τα είδα αυτά και από τη μεριά μου θα ήθελα να συνεχίσω τη συνεργασία μου. Το πιο σημαντικό για έναν επαγγελματία είναι να σέβεται ο άλλος τη δουλειά του. Εγώ από τη μεριά μου πάντα έδινα το 100% στη δουλειά μου, γιατί το μπάσκετ είναι η ίδια μου η ζωή”. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: