Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δεν το χάρηκε ο Τζέραρντ!!

Την ευκαιρία να περάσει νικηφόρα από το «St. Jame’s Park» έχασε η Λίβερπουλ που ήρθε ισόπαλη 2-2 απέναντι στη Νιουκάστλ με τον Στίβεν Τζέραρντ να φτάνει τα 100 τέρματα στην Premier League.

Δεν το χάρηκε ο Τζέραρντ
Την ευκαιρία να φτάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα έχασε η Λίβερπουλ. Οι «Ρεντς» αν και αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα για κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την εξαιρετική Νιουκάστλ, με την οποία ήρθαν ισόπαλοι 2-2, στο παιχνίδι που άνοιγε την 8η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου προηγήθηκε με τον Γιόαν Καμπάιγ στο, όμως στο 40ο λεπτό ο Εμπιβά ανέτρεψε τον Λουίς Σουάρεζ μέσα στην περιοχή και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Εκεί, ήταν η ώρα του Στίβεν Τζέραντ να ισοφαρίσει (1-1) από την «άσπρη βούλα» σημειώνοντας παράλληλα και το 100 τέρμα του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω στο δεύτερο ημίχρονο και παρά την αποβολή πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Πολ Ντουμέτ στο 57ο λεπτό. Την παρτίδα για τη Λίβερπουλ την έσωσε ο Ντάνιελ Στάριτζ στο 72’, όταν ισοφάρισε σε 2-2 διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έτσι, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ με τον βαθμό που πήρε ανέβηκε και πάλι στην πρώτη θέση με 17, έναν περισσότερο από την Άρσεναλ. Από την άλλη πλευρά, η Νιούκαστλ, που θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, ανέβηκε στην 8η θέση με 11.

Οι συνθέσεις:

Νιούκαστλ: Κρουλ, Ντεμπισί, Εμπιβά, Γουίλιαμσον, Σαντόν, Καμπάιγ (78’ Ανίτα), Τιοτέ, Σισοκό (45’ Ντουμέτ), Γκουφράν, Μπεν Αρφά (78’ Σάμι Αμεόμπι), Ρεμί

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Τζόνσον, Σισοκό, Τουρέ, Σκρτελ, Σακό (63’ Λουίς Αλμπέρτο), Χέντερσον, Τζέραρντ, Μόουζες, Σουάρεζ, Στάριτζ
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: