Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Επέστρεψαν… αγριεμένοι οι μικροί «Δικέφαλοι»

Την έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε με σκορ 6-1 του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο του Προχώματος.

Επέστρεψαν… αγριεμένοι οι μικροί «Δικέφαλοι»
Με εμφατικό τρόπο επέστρεψαν στις νίκες οι Νέοι του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκού, αφού διέσυραν με σκορ 6-1 του Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς πραγματοποίησαν μία σοβαρή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση, και ήταν κυρίαρχοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Χρειάστηκε, όμως, να έρθει η ψυχρολουσία μόλις στο 2’ με τον Αστέρα να προηγείται από κόρνερ. Όμως η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν φάνηκε διατεθειμένη να αφήσει το ματς από τα χέρια της.

Ο Κουλούρης εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Τσολακίδη για το 1-1, ο Πόζογλου με μαγική ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ στο ημίχρονο.

Ο Τσολακίδης έδωσε άλλη μια ασίστ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αφού έκλεψε τη μπάλα και ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-1. Το τέταρτο γκολ πέτυχε ο δημιουργός των προηγούμενων δύο, ο Τσολακίδης με προβολή μετά από σέντρα του Πόζογλου, ο οποίος πέτυχε με πλασέ το 5-1, αφού ο Παπαδόπουλος κέρδισε μια φαινομενικά χαμένη μπαλιά και τον έβγαλε μόνο του με το τέρμα. Κερασάκι στην τούρτα από τον Τσελεπίδη με πλασέ, μετά από πανέξυπνη ασίστ του Σαββίδη.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης (75’ Τσελεπίδης), Αναστασίου, Βασαΐτης, Πούγγουρας, Πιαστόπουλος (57’ Σαββίδης), Πολύζος, Τσολακίδης, Πόζογλου, Κουλούρης (63’ Ταουσάνης), Παπαδόπουλος

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπουρτζής, Μυρσινιάς, Κυριακόπουλος, Καστριτσέας, Βαζούκης (57’ Τριανταφύλλης), Γκίτζιας Β., Γόγωνας, Τογρού (57’ Καρυδόπουλος), Τσόφλιος, Τσιώλης (77’ Χρήστου), Μηλιώτης
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: