Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πρίντεζης: «Το σημαντικό είναι η νίκη»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην απέδωσε όπως θα ήθελε όμως πήρε τη νίκη κόντρα στη Μάλαγα στην πρεμιέρα της Euroleague και σε αυτό στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Πρίντεζης: «Το σημαντικό είναι η νίκη»
Το σημαντικό είναι η νίκη κόντρα στη Μάλαγα για τον Ολυμπιακό και αυτό επισήμανε ο Ολυμπιακός με την επικράτηση των «ερυθρολεύκων» επί της Ουνικάχα για την πρεμιέρα της Euroleague.

«Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε με νίκη. Η Μάλαγα ήρθε εδώ χωρίς να έχει τίποτα να χάσει και κατάφερε να πάρει μια διαφορά εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι πέτυχε κάποια τρίποντα που ήταν και τυχερά. Εμείς χάσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Ήμασταν άστοχοι στα δίποντα όμως καταφέραμε να βελτιωθούμε στο δεύτερο ημίχρονο σε αυτό το κομμάτι και στο τέταρτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ελπίζω να κρατήσουμε αυτό το στοιχεία από τα προηγούμενα χρόνια, δηλάδή να τελειώνουμε πολύ καλά τους αγώνες», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ ενώ ερωτηθείς για το ότι ο Ολυμπιακό πήρε ακόμα μία νίκη παρότι δεν έπαιξε καλά, απάντησε:

«Το ζητούμενο σε αυτή τη φάση είναι να κερδίζουμε. Ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι αλλά το θέμα είναι ότι καμία ομάδα δεν μπαίνει στο γήπεδο για να χάσει. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Γαλατασαράι στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: