Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Βεργέτης: «Υποχρεωμένοι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, με τον Στάικο Βεργέτη να δηλώνει πως οι Αρκάδες πάνε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη νίκη.

Βεργέτης: «Υποχρεωμένοι να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»
Μετά από τη διακοπή του πρωταθλήματος ο Στάικος Βεργέτης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, διαφορετική και με εμφανή σημάδια από την αλλαγή φιλοσοφίας της. Ο Αρκάς προπονητής, δούλεψε όλο αυτό το διάστημα με την ομάδα και μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως οι «κυανοκίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να παλεύουν όλα τα παιχνίδια και με αυτό το σκεπτικό θα ταξιδέψουν στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Ο Αστέρας μπορεί να πάρει οτιδήποτε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει το γκολ αλλά και να αμυνθεί και όπου βγει. Είναι ένα δύσκολο ματς, δεν έχει να κάνει με τις αλλαγές στο ρόστερ γιατί ο ΠΑΟΚ έχει μια δύσκολη έδρα. Ακόμα και το ίδιο ρόστερ να είχαμε πάλι δύσκολο θα ήταν. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δεχτούμε λίγες ευκαιρίες και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας ευκαιρίες».

Για την προϊστορία των δύο ομάδων: «Όταν ξεκινάει ένα παιχνίδια γράφεται μια καινούργια ιστορία. Το ματς είναι δύσκολο, δεν μας απασχολούν οι παραδόσεις και μόνο συγκέντρωση είναι το κλειδί στο παιχνίδι».

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι το δυνατό του σημείο είναι τα μπακ που ανεβαίνουν. Δημιουργούν υπεραριθμίες στις πλευρές και αξιοποιούν κατάλληλα τις ευκαιρίες από τα πλάγια».

Για το ποιο στοιχείο πρέπει να έχει ο Αστέρας για να πάρει κάτι θετικό: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Αν μπορέσουμε και εξουδετερώσουμε τα επιθετικά όπλα του ΠΑΟΚ και μετά θα κοιτάξουμε να απειλήσουμε επιθετικά. Ο Αστέρας θα προσπαθήσει να έχει συνοχή και ανάλογα την κατάσταση θα προσπαθήσει να βγει επιθετικά. Μπορεί να πιέσει ψηλά αλλά η αμυντική λειτουργία θα παίξει το πρώτο λόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: