Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Καμία ανησυχία για τον νεαρό οπαδό!!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 23χρονο οπαδό από το Μεσολόγγι, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι μετά από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των «αιωνίων» κάτω από σύνδεσμο του Ολυμπιακού.

Καμία ανησυχία για τον νεαρό οπαδό
Σε απλό θάλαμο μεταφέρθηκε ο 23χρονος οπαδός από το Μεσολόγγι που είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ύστερα από επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από λίγο καιρό ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, κάτω από το σύνδεσμο των «ερυθρολεύκων».

Πλέον ο νεαρός άνδρας έχει ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας, αφού χρειάστηκε να περάσουν 20 μέρες που έδινε τη δική του μάχη για να μείνει στη ζωή. Τελικά, όμως, τα κατάφερε και βγήκε από την εντατική.

Ο 23χρονος οπαδός είχε χτυπηθεί με πέτρα στο κεφάλι και μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου υποβλήθηκε σε σειρά νευροχειρουργικών επεμβάσεων.

«O νεαρός μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου και φαίνεται να έχει ικανοποιητικό επίπεδο επικοινωνίας, χαμογελά και σφίγγει τα χέρια των οικείων του», υπογράμμισε ο νευροχειρούργος Βασίλης Παναγιωτόπουλος στο onairnews.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: