Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Με το δεξί η Μπάγερν!

Την πρώτη της νίκη στην Euroleague πανηγυρίζει η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε εκτός έδρας της Ζιέλονα Γκόρα με 94-73, για την πρώτη αγωνιστική του Γ’ ομίλου της διοργάνωσης.

Με το δεξί η Μπάγερν
Η Μπάγερν ήταν η νικήτρια στο ματς των… πρωτάρηδων της Euroleague με αντίπαλο την Ζιέλονα Γκόρα. Η ομάδα του Πέσιτς επικράτησε του πολωνικού συλλόγου με 94-73, για τον Γ’ όμιλο της διοργάνωσης στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός. Οι Γερμανοί ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο από την αρχή της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση.

Ο Τρούτμαν με 19 κορυφαίος για τους νικητές. 11 είχε ο Γουόκερ για τους ηττημένους.

Το ματς



Η Μπάγερν δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην Ζιέλονα Γκόρα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο καθώς βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 13 πόντους (8-21) με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τέλος σε 16-23. Η ομάδα του Μονάχου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και εκμεταλλευόμενη τα λάθη της αντιπάλου κατάφερε να φτάσει στο ημίχρονο με διαφορά 20 πόντων (28-48).

Βελτιωμένοι επέστρεψαν από τα αποδυτήρια οι γηπεδούχοι και αυτό τους επέτρεψε τουλάχιστον να μειώσουν στο τέλος της τρίτης περιόδου σε 51-66. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ανασυντάχθηκαν και εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία της Ζιέλονα Γκόρα στην άμυνα έφτασαν εύκολα στο τελικό, 94-73.

Τα δεκάλεπτα: 16-23, 28-48, 51-66, 73-94 Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: