Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

«Ριμπάουντ και ρυθμός κρίνουν το ματς»

Ο έλεγχος των ριμπάουντ και του ρυθμού είναι καθοριστικής σημασίας για τον Κολοσσό στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Ρέθυμνο.

«Ριμπάουντ και ρυθμός κρίνουν το ματς»
Γεμάτο γήπεδο, έλεγχο του ρυθμού και υπεροχή στα ριμπάουντ ζητεί ο Βασίλης Φραγκιάς στο ματς του Σαββάτου με το Ρέθυμνο στο Βενετόκλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 (18:00).

«Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σε μία πολύ αθλητική και καλή ομάδα, που διαθέτει έμπειρο ρόστερ. Για μας είναι σημαντικό να ελέγξουμε από το ξεκίνημα το ρυθμό του αγώνα και να κερδίσουμε τη μάχη των ριμπάουντ. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, που ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα όπως είναι το Ρέθυμνο», ανέφερε ο Φραγκιάς.

Ο πλέι μέικερ της ομάδας, Άγγελος Τσάμης, υπογράμμισε: «Είναι ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αφού το Ρέθυμνο διαθέτει καλή ομάδα. Πρέπει να δείξουμε μεγάλη συγκέντρωση και να παίξουμε σαφέστατα καλύτερη άμυνα απ’ ότι στο παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας στηρίξει, θα γεμίσει το γήπεδο και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε μία σπουδαία νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: