Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Τσαμπούρης: «Με το μέρος μας η προϊστορία»

Νοοτροπία νικητή έχει ο Αστέρας Τρίπολης και έτσι πρέπει να μπει στην Τούμπα να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σάββας Τσαμπούρης στη Nova.

Τσαμπούρης: «Με το μέρος μας η προϊστορία»
Την προϊστορία που έχει κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλει να εκμεταλλευτεί ο Αστέρας Τρίπολης, όπως τόνισε ο Σάββας Τσαμπούρης στο Novasports.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη με βάση και την προϊστορία των τελευταίων ετών», τόνισε μεταξύ άλλων ο αμυντικός των Αρκάδων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Αστέρα στο Novasports

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Παίζουμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Σε κάθε ματς όπως πάμε για τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς πάμε για τη νίκη με βάση και την προϊστορία των τελευταίων ετών. Όχι μόνο παραδοσιακά πάμε καλά, αλλά τον αποκλείσαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και θέλουμε να ανέβουμε βαθμολογικά».

Για το ποιο είναι το θετικό στοιχείο που έχει ο ΠΑΟΚ:

«Έχει πολύ καλά στημένα και έχει αρκετή ποιότητα γι' αυτό δεν πρέπει να δεχτούμε πρώτοι γκολ. Ο Στοχ είναι πολύ ποιοτικός καθώς και οι Κατσουράνης, Νίνης, Τζαβέλλας, Λίνο είναι παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα».

Για το ποιο θα είναι το δυνατό σημείο του Αστέρα:

«Το ρόστερ έχει αλλάξει αλλά η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ρυθμό. Η ομοιογένεια και η αμυντική συμπεριφορά μας θα μας δώσει κάτι θετικό στην Τούμπα. Το στιλ του παιχνιδιού αφορά τον προπονητή αλλά εμείς θα πρέπει να μπούμε με τη νοοτροπία νικητή και με αυτή πρέπει να μπει και να διεκδικήσει τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: