Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Ανεβασμένοι στην Βέροια»

Την καλή ψυχολογία της ομάδας του Άρη, με δεδομένο πως υπάρχουν και επιστροφές, επιβεβαίωσε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς

Μιλίνκοβιτς: «Ανεβασμένοι στην Βέροια»
Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε στον ιστότοπο της nova και υπογράμμισε πως πλέον η ομάδα είναι πάνοπλη και είχε την ευχέρεια τις δύο εβδομάδες που πέρασαν να δουλέψει πολύ. Ασφαλώς το αποτέλεσμα στη Νέα Σμύρνη, πριν από την διακοπή έχει δώσει άλλον αέρα στους Θεσσαλονικείς, κάτι που φαίνεται και στα λόγια του Μιλίνκοβιτς:

« Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε πολύ η διακοπή, διότι δουλέψαμε σε ορισμένους τομείς, ενώ παράλληλα γυρίσανε οι τραυματίες. Σε ότι αφορά το παιχνίδι στη Βέροια, είναι κρίσιμο. Εμείς πάμε να το πάρουμε, δεν θα παίξουμε με άγχος, αλλά με ηρεμία και συγκροτημένα, όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς» και πρόσθεσε πως:« Σίγουρα για εμάς η ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και είναι καλό που πάμε ανεβασμένοι στη Βέροια».

Ερωτηθείς, αν αλλάζει κάτι που η Βέροια, θα έχει νέο προπονητή, ο Σέρβος απάντησε:
« Κάθε αλλαγή προπονητή, φέρνει κάτι θετικό στην ομάδα που το κάνει. Θα δούμε στο γήπεδο τα τακτικά πλάνα του νέου προπονητή και περιμένω οι παίκτες της Βέροιας να «αντιδράσουν» στο γεγονός αυτό. Εμείς ετοιμαζόμαστε για τα νέα πλάνα των αντιπάλων και θα δούμε τι θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: