Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για Μήτρογλου!!

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο εξετάζει μαζί με άλλους τέσσερις επιθετικούς. Νέα δημοσιεύματα για Ντόρτμουντ και Σάλκε λόγω… Χούντελααρ.

Αυξάνεται το ενδιαφέρον για Μήτρογλου
Ο Κώστας Μήτρογλου δεν κατάφερε να σκοράρει στους δύο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψαν οι «μνηστήρες» να παρακολουθούν την περίπτωσή του.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού κατάφερε σε έναν μήνα να πετύχει τέσσερα χατ-τρικ, κάτι που δύσκολα κάνουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι ή ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

Για αυτό τον λόγο το ενδιαφέρον για τον «πιστολέρο» συνεχίζει να υφίσταται και όσο περνούν οι μέρες περισσότεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι μπαίνουν στη σχετική λίστα.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι μεταξύ των ομάδων που παρακολουθούν τον «Μητρογκόλ» είναι η Λίβερπουλ και η Ντόρτμουντ. Στην Αγγλία, μάλιστα, υπήρξε χθες δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι «κόκκινοι», παρότι έχουν τους Σουάρες, Στάριτζ και Ασπας, «βλέπουν» τον Μήτρογλου, ενώ υπάρχει μία λίστα με πέντε παίκτες.

Πρόκειται για τον νεαρό Τέγιο της Μπαρτσελόνα, τον Ιβοριανό Τραορέ της Ανζί, τον επίσης νεαρό Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης και του πρώτου σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος Ντιέγκο Κόστα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Την ίδια ώρα, στη Γερμανία έγραψαν πως η Ντόρτμουντ, η οποία θα χάσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ενδιαφέρεται για τον διεθνή φορ των Πειραιωτών.

Επίσης, υπήρχαν αναφορές και για την Σάλκε, η οποία λόγω των προβλημάτων τραυματισμού του Κλάας-Γιαν Χούντελααρ, θα ψαχθεί μέσα στον Γενάρη να προσθέσει ακόμη έναν επιθετικό δίπλα στον Σάλαϊ.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται σίγουρο ότι αρκετοί μάνατζερ και σκάουτερ θα βρεθούν στη Λισαβόνα την Τετάρτη στο παιχνίδι με την Μπενφίκα για να δουν από κοντά τον Μήτρογλου, ο οποίος στην προηγούμενη αγωνιστική του Champions League ξεχώρισε με το χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα Αντερλεχτ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: