Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πελεκάνος: «Άλλο το Κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ»

Η νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το Κύπελλο δεν σημαίνει κάτι για τον Μιχάλη Πελεκάνο εν όψει του αγώνα των δύο ομάδων στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Πελεκάνος: «Άλλο το Κύπελλο, άλλο το πρωτάθλημα με ΠΑΟΚ»
Ο Άρης έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη σεζόν, αλλά κανένας δεν παρασύρεται. Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν το ντέρμπι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο» (21:30, Novasports 1) εντελώς διαφορετικά από ό,τι το παιχνίδι του Κυπέλλου όπου πήραν την πρόκριση στην Πυλαία.

«Η πρόκληση του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ έχει πολλές παραμέτρους διαχείρισης», ανέφερε ο τεχνικός των «κιτρίνων» και πρόσθεσε: «Την μπασκετική ποιότητα του αντιπάλου, ιδιαίτερα στα δύο τελευταία παιχνίδια, δημιουργικά και εκτελεστικά. Τον ενθουσιασμό και την ενεργοποίηση των φιλάθλων μας, αλλά και τον δικό μας αγωνιστικό προσανατολισμό σε άμυνα και επίθεση, που χρειάζεται βελτίωση. Απέναντι σε όλα τα παραπάνω, η αυτοσυγκέντρωση και η ομαδικότητα στα 40 λεπτά του αγώνα, είναι βασικότατος στόχος για τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Ο ηγέτης του Άρη, Μιχάλης Πελεκάνος, ανέφερε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, το οποίο δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του Κυπέλλου. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κυρίως αμυντικά και να μην παρεκκλίνουμε από τις οδηγίες του προπονητή μας. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι ο κόσμος της ομάδας θα βρίσκεται στο πλευρό μας και αυτό είναι κάτι που θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Θέλουμε να είναι μια γιορτή για το ελληνικό μπάσκετ και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: