Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Σοβαρότητα και συγκέντρωση απαιτείται από τους παίκτες του Πανιωνίου προκειμένου να πάρουν τη νίκη στο ματς με τα Τρίκαλα, όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Σοβαροί και συγκεντρωμένοι»
Ο Πανιώνιος φιλοξενεί το Σάββατο (19/10, 16:00) τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών και θέλει να κάνει το 2/2. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει, όπως επισήμανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλος, να δείξει σοβαρότητα και συγκέντρωση στο παρκέ του κλειστού της Νέας Σμύρνης.

«Στο πρώτο εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουμε μία αξιόλογη ομάδα, με πολύ καλό ρόστερ και έμπειρο προπονητή. Για να πετύχουμε το στόχο μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα της απόδοσής μας. Περιμένουμε από τον κόσμο να μας στηρίξει, όπως έκανε και στα τρία προηγούμενα επίσημα ματς της σεζόν», ήταν το σχόλιο του κόουτς των «κυανέρυθρων» για το επικείμενο ματς.

Εκ μέρους των παικτών του Πανιωνίου, ο Μάριος Μπατής, ανέφερε: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και κάθε αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος δύσκολη. Συνεπώς πρέπει να μην σταθούμε άλλο τις νίκες που προηγήθηκα , αλλά να δώσουμε όλη την συγκέντρωση και την ενέργειά μας στον αγώνα με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Για τον κόσμο δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Γνωρίζει ότι είναι η δύναμή μας και ότι με την παρουσία του στο γήπεδο, μας δίνει ώθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: