Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πιο... καλή η μοναξιά!

Μόνη της στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ ανέβηκε η Άρσεναλ που επικράτησε 4-1 της Νόριτς στο «Emirates». «Έμφραγμα» στο 89’ για τη Γιουνάιτεντ απέναντι στη Σάουθάμπτον (1-1), αγχοτική νίκη για Τσέλσι.

Πιο... καλή η μοναξιά
Μόνη πρώτη στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ έπειτα από οκτώ αγωνιστικές φιγουράρει η Άρσεναλ, που επικράτησε άνετα με σκορ 4-1 της Νόριτς στο «Emirates». Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ προηγήθηκαν με τον Γουίλσιρ στο 18’ ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Εζίλ έκανε το 2-0 στο 58’.

Τα «καναρίνια» απάντησαν με τον Χόβσον στο 70’, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και πέτυχαν ακόμη δύο γκολ. Το πρώτο με τον Ράμσεϊ στο 83’ και πέντε λεπτά αργότερα (88’) ο Εζίλ με το δεύτερο τέρμα του διαμόρφωσε το τελικό 4-1, που σε συνδυασμό με το στραβοπάτημα της Λίβερπουλ στο «St. Jame’s Park» έφερε την Άρσεναλ στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δεν λέει να βρει τον εαυτό της. Οι παίκτες του Μόγιες έδειχναν πως θα κατάφερναν να πάρουν μια «επαγγελματική» νίκη με το φτωχό 1-0, χάρη στο τέρμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο 26ο λεπτό, όμως η Σάουθαμπτον δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Οι «άγιοι» που συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα «πάγωσαν» το «Όλντ Τράφορντ» στο 89’ όταν ο Λόβρεν βρήκε δίχτυα και στέρησαν από τη Γιουνάιτεντ το «τρίποντο».

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Τσέλσι πήρε αγχωτική νίκη απέναντι στην Κάρντιφ, παρά το τελικό 4-1 στο «Στάνφορντ Μπριτζ», ενώ η Σουόνσι «διέλυσε» την Σάντερλαντ με σκορ 4-0 εντός έδρας. Τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε στην έδρα της η Έβερτον απέναντι στη Χαλ. Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Στόουκ απέναντι στη Γουέστ Μπρομ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: