Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Έρχεται νέο «κύμα» προσφυγών!

Μετά τους Χοσέ Τοτσέ και Σέμα Βελάσκες, στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για νέες προσφυγές από πλευράς Λέτο, Γιούρκα Σεϊταρίδη και Φορναρόλι.

Έρχεται νέο «κύμα» προσφυγών
Την ώρα που η κατάσταση οικονομικά στον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερα άσχημη, αρχίζει να σφίγγει ο κλοιός με τις προσφυγές που άρχισαν να «πέφτουν» σαν βροχή.

Όπως γράφει η SportDay, οι παίκτες είναι δεδομένο ότι θα δικαιωθούν και πρέπει να βρεθούν χρήματα για εξοφληθούν έστω και σε δόσεις.

Μετά τον Τοτσέ, χθες το μεσημέρι κατέθεσε προσφυγή ο Σέμα Βελάσκες, ο οποίος δεν ζητεί μόνο τα δεδουλευμένα, αλλά όλο το σύμβολαιό του, που λήγει το 2015. Δηλαδή, ο αμυντικός από την Βενεζουέλα φέρεται να ζητάει ένα ποσό ύψους μισού εκατ. ευρώ.

Η πλευρά του διεθνούς άσου παρουσιάζεται δυσαρεστημένη, επειδή εξαίρεση μία συνάντηση με τον Νίκο Νταμπίζα την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, στον παίκτη δεν έγινε η παραμικρή πρόταση όλο το καλοκαίρι.

Χθες το βράδυ, όμως, προέκυψε η πληροφορία ότι ο Σεμπαστιάν Λέτο ετοιμάζεται και εκείνος από τη μεριά του να καταθέσει την προσφυγή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας ζητώντας συνολικά 750.000 ευρώ.

Προσφυγή, όμως, είναι πιθανό να καταθέσει και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης την επόμενη εβδομάδα. Σε αυτή την… λίστα ενδέχεται να προστεθεί και το όνομα του Φορναρόλι, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παίρνει τα χρήματα που του οφείλονται σε 15 δόσεις.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει εισπράξει την πρώτη δόση και να παρατηρηθεί μεγαλύτερη καθυστέρηση, τότε ο Ουρουγουανός φορ θα ακολουθήσει τον δρόμο των υπολοίπων.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: