Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Η «καυτή» ατζέντα του Ιβάν!

Συναντήσεις με τους άμεσους συνεργάτες του για καίρια ζητήματα θα έχει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η «καυτή» ατζέντα του Ιβάν
Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε στιγμή της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, αφού θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τους Αρκάδες στην Τούμπα.

Ένα από τα βασικά θέματα, που τον απασχολούν είναι αυτό του προπονητικού κέντρου στη Θέρμη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα ενημερωθεί λεπτομερώς για τις τελευταίες εξελίξεις (επαφές με τους υπευθύνους στον Δήμο και στην Περιφέρεια Μακεδονίας) τόσο από τον Θόδωρο Ζαγοράκη που έχει επιφορτιστεί τις επαφές, όσο κι από τη Μαρία Γκοντσάρεβα και θα δώσει τις τελικές κατευθύνσεις.

Ένα άλλο ζήτημα που τον απασχολεί και θα συζητήσει με τον προπονητή της ομάδας, Χουμπ Στέφενς είναι το μεταγραφικό. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση στο κέντρο άμυνας και στη μεσαία γραμμή (ειδικά αν δεν κυλήσει ομαλά η υπόθεση Κάτσε), ενώ θα γίνει κίνηση και για παίκτη με οργανωτικές ικανότητες. Το σίγουρο είναι ότι τον Ιανουάριο θα αποκτηθούν παίκτες που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Τέλος, υπάρχει και η υπόθεση του Έργκους Κάτσε. Ο Αλβανός μέσος παραμένει στο περιθώριο και παραμένει άγνωστο το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί στο παιχνίδι της Πέμπτης (24/10) με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League. Δεδομένο είναι ότι την απόφαση θα πάρουν από κοινού οι Ιβάν Σαββίδη και Χουμπ Στέφενς και αυτό θα γίνει άμεσα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: