Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Γουνδουλάκης: «Δεν χρειάζεται πανικός»

Ψυχραιμία συστήνει ο Φανούρης Γουνδουλάκης στην κρίσιμη περίοδο που διανύει ο Πλατανιάς, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμα στο πρωτάθλημα και σήμερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Γουνδουλάκης: «Δεν χρειάζεται πανικός»
Την ύπαρξη πίεση στον Πλατανιά για να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα αναγνώρισε ο Φανούρης Γουνδουλάκης, μιλώντας στη Nova εν όψει του αποψινού αγώνα με τον Ολυμπιακό.

«Δεν χρειάζεται πανικός, έχουμε πολύ χρόνο ακόμα, συνεχίζουμε τη δουλειά και πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να δείξουμε περισσότερα έργα μέσα στο γήπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος μέσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γουνδουλάκη στο Novasports

«Δεν ξεκινήσαμε όπως περιμέναμε. Είναι πολύ δύσκολη η περίοδος που περνάει η ομάδα. Δεν χρειάζεται πανικός, έχουμε πολύ χρόνο ακόμα, συνεχίζουμε τη δουλειά και πρέπει να αφήσουμε τα λόγια και να δείξουμε περισσότερα έργα μέσα στο γήπεδο. Εμείς πρέπει να την ανεβάσουμε την ομάδα γιατί εμείς την φέραμε εδώ.

Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο δεν σκέπτεσαι ποτέ την ήττα. Υπάρχει πίεση αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή και να την μετουσιώνουμε σε καλό άγχος για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: