Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Φτιάχνει παράδοση ο Παναθηναϊκός!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο blog του για τις ευκαιρίες που δίνει ο Παναθηναϊκός σε ποδοσφαιριστές για να... αναγεννηθούν!  
Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό μετά από καιρό ο Μάρκους Μπέργκ να κληθεί και πάλι στην Εθνική Σουηδίας ενόψη των προκριματικών και αν η ομάδα του περάσει να πάει και στον Μουντιάλ. Και το λέω αυτό, διότι ο Παναθηναϊκός φτιάχνει σιγά-σιγά παράδοση με παίκτες μεγάλης αξίας, που ήταν στα κάτω τους και το που ήρθαν στους «πράσινους» βρήκαν και πάλι τον εαυτό τους .
Προηγήθηκε ο Τζιμπρίλ Σισέ, που είχε χάσει την θέση του στην Εθνική Γαλλίας και μόλις ήρθε στον Παναθηναϊκό και με τις χρονιές που έκανε κλήθηκε και πάλι. Το ίδιο πάει να γίνει και τώρα με τον Μπέργκ. Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για τους «πράσινους». Ναι οικονομικά προβλήματα υπάρχουν πολλά και κανείς δεν ξέρει, πότε και αν θα ξεπεραστούν. Ναι η ομάδα είναι στα κάτω της και δεν είναι εύκολο πράγμα σαν Παναθηναϊκός να συνηθίσεις την ιδέα , ότι δεν διεκδικείς το πρωτάθλημα .
Ναι το ρόστερ έχει πολλές ελλείψεις και υπάρχουν σε αυτό παίκτες, που παλαιότερα δεν θα πέρναγαν ούτε έξω από το προπονητικό κέντρο. Σωστά όλα αυτά . Ας δούμε, όμως και την άλλη πλευρά. Το γεγονός, ότι ακόμα και σε αυτό τον Παναθηναϊκό έρχονται παίκτες αξίας, για να απογειωθεί και πάλι η καριέρα τους.
Ο Μπέργκ ήταν στο Αμβούργο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έχασε την θέση του στην Εθνική, ήρθε στον Παναθηναϊκό άρχισε να σκοράρει και είναι κοντά στο να επιστρέψει στην Εθνική. Αύριο, μεθαύριο στην θέση του Μπέργκ μπορεί να είναι κάποιος άλλος ξένος παίκτης , που θα έχει ακούσει, ότι ο Σουηδός ήρθε στον Παναθηναϊκό και αναγεννήθηκε.
ΥΓ: Ηταν σοκ για όλους μας στον Sport fm η είδηση του θανάτου του Μιχάλη Ηλιού. Στα 31 του , γεμάτος ταλέντο και όνειρα, έφυγε από την ζωή. Τον Μιχάλη δεν τον ήξερα προσωπικά, αλλά άκουγα τα καλύτερα για αυτόν.
Ο Θεός επέλεξε να τον πάρει κοντά του. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. Κάθε φορά, που φεύγει από την ζωή ένας άνθρωπος, που ξέρουμε καταλαβαίνουμε την αξία της ζωής και πόσο ανόητοι είμαστε όλοι εμείς που στενοχωριόμαστε με μικροπράγματα καθημερινά....
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: