Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Μπαρτζώκας: «Κουραστήκαμε πολύ…»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περίμενε τόσο δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα με τη Μάλαγα.

Μπαρτζώκας: «Κουραστήκαμε πολύ…»
Αναμενόμενα δύσκολη ήταν για τον Γιώργο Μπαρτζώκα η αποστολή του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάλαγα.

«Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Κουραστήκαμε πολύ για να κερδίσουμε. Οι πρεμιέρες κρύβουν εκπλήξεις και δυσκολίες, όπως φάνηκε και σε άλλα παιχνίδια. Η Μάλαγα έπαιξε δυνατή άμυνα κι εμείς είχαμε παίκτες με τρακ επειδή έπαιζαν για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό μας. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε δράση, αλλά μόνο αντίδραση στην άμυνα. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε και είχαμε 21 ασίστ ισοσκελίζοντας το πρόβλημα στα ριμπάουντ. Η απουσία του Μπέγκιτς ήταν σημαντική σε ένα ματς που οι ψηλοί μας φορτώθηκαν νωρίς με φάουλ. Εκεί βοήθησαν πολύ τα τεσσάρια μας στα ριμπάουντ. Όταν βελτιώσαμε το ομαδικό μας παιχνίδι, πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια στη Μάλαγα γιατί έπαιξε πολύ και είναι γεμάτη ομάδα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς στην Ευρωλίγκα και με αυτό το σκεπτικό πρέπει να βαδίσουμε», τόνισε ο προπονητής των νικητών.

Για τη διαχείριση του ενθουσιασμού του Μπρεντ Πέτγουεϊ είπε: «Το να μην ενθουσιάζεσαι στα πάνω και να μην απογοητεύεσαι στα κάτω είναι και προσόν και δική μας δουλειά. Το κοινό του Ολυμπιακού θέλει τους παίκτες πάντα να παλεύουν και να πεθαίνουν για την ομάδα. Ο Πέτγουεϊ το έκανε αυτό, παίζει για την ομάδα και με ενέργεια. Το χάρηκε και δεν νομίζω να υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Μπέγκιτς είπε: «Έχει ένα μυϊκό σπασμό αρκετά έντονο από τότε που γυρίσαμε από τη Βραζιλία. Ελπίζουμε σε 2-3 μέρες να είναι καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: