Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Φλεβαράκης: «Φαβορί για… τρίτος ο Πανιώνιος»

Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε τις αρετές του Πανιωνίου και το βαθμό δυσκολίας που έχει για τα Τρίκαλα ο αγώνας του Σαββάτου στο κλειστό της οδού Αρτάκης.


Φλεβαράκης: «Φαβορί για… τρίτος ο Πανιώνιος»
Ομάδα που ξεχωρίζει, μετά τους «αιώνιους», είναι στην Α1 ο Πανιώνιος όπως δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης εν όψει της επίσκεψης των Τρικάλων στη Νέα Σμύρνη για τη δεύτερη αγωνιστική το Σάββατο (16:00).

«Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα που παρά τις πολλές αλλαγές που έχει φέτος σε σχέση με πέρυσι είναι ξεκάθαρο ότι έχει και πάλι σαφές προβάδισμα για την τρίτη θέση. Είναι μία πολύ γεμάτη ομάδα και στην περιφέρεια, και στους ψηλούς. Διαθέτει όγκο, δύναμη και καλούς σκόρερ», δήλωσε ο προπονητής των Θεσσαλών και πρόσθεσε: «Για να έχουμε τύχη θα πρέπει να έχουμε γρήγορες επιστροφές και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα προσπαθώντας να κρατήσουμε τους αντίπαλους ψηλούς όσο το δυνατόν έξω από την ρακέτα μας».

Ο γκαρντ της ομάδας, Τζέρεμι Γκρέιντζερ, ανέφερε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά αν παίξουμε σαν ομάδα σκληρά και πειθαρχημένα σίγουρα έχουμε μία ευκαιρία να κερδίσουμε. Πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε σαν ομάδα, έχουμε καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι μας αλλά έχουμε όλοι την διάθεση να αλλάξουμε προς το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: