Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δεν ανησυχούν, αλλά… ελπίζουν στην Άντερλεχτ!

Ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεϊκ, δεν ανησυχεί παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της ομάδας.

Δεν ανησυχούν, αλλά… ελπίζουν στην Άντερλεχτ
Με ψυχραιμία και… αισιοδοξία αντιμετωπίζουν στην Άντερλεχτ το μέλλον. Μπορεί η ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό να «ταρακούνησε» τους πρωταθλητές Βελγίου, αλλά ο αθλητικός διευθυντής της Άντερλεχτ, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεϊκ, δεν ανησυχεί.

«Είμαι ευχαριστημένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εννιά προσπάθειες για γκολ ενώ ο Ολυμπιακός μόλις τρεις. Σίγουρα, χάσαμε με 3-0 και δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Όμως το καλοκαίρι πήραμε μια απόφαση, να επενδύσουμε σε κάποιους νέους παίκτες. Θα χρειαστεί υπομονή, αν και ξέρω πως είναι δύσκολο για τους οπαδούς μας. Πάντως τα παιδιά αυτά έχουν πολύ ταλέντο και μεγάλα περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε.

Παράλληλα φάνηκε ακόμη να πιστεύει στην τρίτη θέση του ομίλου. «Όσο είναι εφικτό μαθηματικά, πρέπει να συνεχίσεις να το πιστεύεις. Σίγουρα, ξέρουμε πως έχουμε μπροστά μας δύο ματς με την Παρί και πρόκειται για μία ομάδα που είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Όμως είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μας μπορούν να καταφέρουν κάτι και είμαι βέβαιος πως θα προσπαθήσουν να αποδείξουν ότι κάποια μέρα μπορούν να αγωνιστούν σε έναν σύλλογο του επιπέδου της Παρί».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: