Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ρομάνο: «Με πάθος για τη νίκη»

Με όπλο του το πάθος θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά ο Εργοτέλης, όπως τόνισε ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Ρομάνο: «Με πάθος για τη νίκη»
Με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης τον Πλατανιά στο ντέρμπι της Κρήτης, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη Nova ο Ντιέγκο Ρομάνο. Ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών αναφέρθηκε επίσης και στον στόχο της παραμονής στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Πάμε σε ένα καλό δρόμο, δουλεύουμε γι' αυτό αλλά ακόμα είναι νωρίς. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για τη νίκη. Όλες οι ομάδες όταν δεν έχουν νίκη πιέζονται παραπάνω αλλά είναι μια πολύ καλή ομάδα και το ματς θα είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση: «Είναι ένα ντέρμπι αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε σε κάθε ματς να έχουμε πάθος και κοιτάμε όπως όλα τα ματς. Πρέπει να παίξουεμ πολύ καλά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Φέτος είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο σχεδόν. Έτσι, πρέπει να είναι σκληρή η δουλειά και να παλεύουμε κάθε ματς για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής αρχικά και έπειτα κάτι παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: