Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ουζουνίδης: «Μόνο το αποτέλεσμα λείπει»

Ανάγκη από το αποτέλεσμα έχει ο Πλατανιάς, ώστε να φανεί η πολύ καλή δουλειά που κάνει η δουλειά που κάνει, σύμφωνα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ουζουνίδης: «Μόνο το αποτέλεσμα λείπει»
Ο Πλατανιάς μέχρι στιγμής έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια, αλλά έχει χάσει βαθμούς στις λεπτομέρειες όπως τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί πώς το μόνο που λείπει από τους Χανιώτες είναι το αποτέλεσμα, το οποίο θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση των παικτών και θα δείξει την καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Αυτό που λείπει είναι η νίκη και αυτό πρέπει να το επιδιώκουμε περισσότερο και είναι θέμα χρόνου να έρθει».

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Δεν δέχεται εύκολα γκολ και αυτό κάνει τη διαφορά. Σκοράρουμε αλλά δεχόμαστε και γκολ. Ο αντίπαλός είναι καλός γιατί είναι δεμένη ομάδα με γρήγορους παίκτες. Πιστεύω όμως ότι θα έχουμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε».

Για το τι θα πρέπει να αλλάξει ο Πλατανιάς: «Υπάρχουν άσχημες συγκυρίες αλλά χρειάζεται και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Δεν πρέπει να υπάρχει ο φόβος. Είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα που δημιούργησαν ανασφάλεια στα παιδιά. Υπήρξε αντίδραση και δείχνουν να εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Μέχρι τώρα, εμείς είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν καλύτεροι χωρίς να φτάνουμε στην απόδοση που θέλουμε. Μόνο το αποτέλεσμα μας λείπει. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν το αποτέλεσμα. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει λογική εξήγηση αλλά πιστεύουμε σε εμάς και στη δουλειά που κάνουμε οπότε θα έρθουν και οι επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: