Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δεν αλλάζει (σχεδόν) τίποτα ο Αναστασίου!!

Αν και ο Γιάννης Αναστασίου έχει σχεδόν όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη διάθεσή του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα.

Δεν αλλάζει (σχεδόν) τίποτα ο Αναστασίου
Με εξαίρεση τους Ταμπάκη και Αποστολόπουλο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά» που από πολλές απόψεις αποτελεί ένα «κρας-τεστ» για το «τριφύλλι».

Ενδόμυχα, πολλοί στο πράσινο στρατόπεδο ίσως να σκέφτονται ότι μια επιτυχία σε αυτό το ματς ίσως δείξει πως η ομάδα μπορεί να στοχεύει ψηλότερα από τις χαμηλές προσδοκίες που αρχικά είχαν δημιουργηθεί.

Φυσικά, ο Γιάννης Αναστασίου γνωρίζει καλά πως είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί κάτι τέτοιο και επιπλέον δεν θα ήθελε πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα να καταρρακώσει το ηθικό των παικτών του. Επομένως, ναι μεν το ματς της Τούμπας αποτελεί τεστ, όχι όμως –ακόμη- για να φανεί αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει ή όχι, τουλάχιστον φέτος.

Σε πρώτη φάση, αυτό που θα ήθελε να δει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι το κατά πόσο έχει βρει μια φόρμουλα και κατ’ επέκταση μια ενδεκάδα, που να μπορεί να αποδίδει όπως στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στο οποίο κατά γενική ομολογία, οι «πράσινοι» έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση.

Έτσι –και παρά τις επιστροφές- θα διατηρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ίδια ενδεκάδα με αυτήν του προηγούμενου αγώνα. Ο Καπίνο θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα διατηρηθεί το δίδυμο Ρισβάνη-Σίλντενφελντ, με τον Μαρινάκη να επανέρχεται στο δεξί άκρο και τον Νάνο να καλύπτει την αριστερή.

Η τριάδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Λαγό, Ζέκα και Πράνιτς, ενώ μπροστά θα αγωνιστούν οι Ντίνας, Κλωναρίδης και στην κορυφή ο Μπεργκ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: