Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Πετράκης: «Να είμαστε ο εαυτός μας…»

Τίποτα παραπάνω από ένα παιχνίδι στο οποίο ο Εργοτέλης θα ψάξει τη νίκη δεν είναι το ντέρμπι με τον Πλατανιά για την έβδομη αγωνιστική.

Πετράκης: «Να είμαστε ο εαυτός μας…»
Νίκη και μόνο νίκη υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Εργοτέλη, σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη. Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova για το ντέρμπι της Κρήτης με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας. Αυτό δεν λέει κάτι όμως και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο ώστε να μπορεί και η εικόνα μας να έχει συνέχεια και να είμαστε έτσι μέχρι το τέλος».

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά: «Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια και προετοιμαζόμαστε σκληρά. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, είναι κρητική ομάδα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Το χαρακτηριστικό πρέπει να το έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, τη δύναμη και το πάθος δηλαδή. Έχουμε μια ενιαία στάση και αυτό θα κάνουμε με τον Πλατανιά αλλά πάνω απ' όλα να είμαστε ο εαυτός μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: