Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Λάσνικ: «Είμαι σίγουρος πως θα νικήσουμε τον Άρη»

Σίγουρος πως ο Πανιώνιος θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αντρέας Λάσνικ.

Λάσνικ: «Είμαι σίγουρος πως θα νικήσουμε τον Άρη»
Μπορεί ο Πανιώνιος να έχει τέσσερα ματς να χαρεί τη νίκη αλλά ο Αντρέας Λάσνικ δεν πτοείται και τονίζει πως είναι σίγουρος πως θα πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη. Ο Αυστριακός άσος των «κυανέρυθρων» επισήμανε το μόνο που τον νοιάζει είναι τι κάνει ο Πανιώνιος και δεν κοιτάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες και θεωρεί πως οι Νεοσμυρνιώτες έχουν καλύτερη ομάδα από τον Άρη για αυτό θα πάρουν και τη νίκη, μαζί και το τρίποντο.

Διαβάστε όσα είπε ο Αντρέας Λάσνικ στην κάμερα της Nova:

Για το πρόβλημα που παρουσιάζει ο Πανιώνιος στην επιθετική ανάπτυξη:
«Πιστεύω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά δύσκολο για κάθε ομάδα να πετύχει γκολ, ειδικά όταν αμύνεται ο αντίπαλος πολύ καλά. Κόντρα στον Παναθηναϊκό τα πήγαμε πολύ καλά, σκοράραμε τρεις φορές εναντίον μιας καλής ομάδας. Στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν δύσκολα τα πράγματα. Διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα, το είδαμε και κόντρα στην Άντερλεχτ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά θα θέλαμε να κερδίσουμε ή να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά ήταν πολύ δύσκολο. Στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη θέλουμε τη νίκη».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Άρη: «Πιστεύω πως είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι επειδή και ο αντίπαλός μας είναι σε δύσκολη θέση, έχει κάνει άσχημο ξεκίνημα. Περιμένουμε τον Άρη να παρουσιαστεί αποφασιστικός και να παίξει επιθετικά. Εμείς όμως διαθέτουμε καλή ομάδα και πιστεύω πως θα κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης».

Για το τι ξεχωρίζει από τον Άρη: «Είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και αγωνίζεται με πάθος. Το πιο επικίνδυνο είναι ότι δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Όπως είπα όμως, έχουμε καλή ομάδα και ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας».

Για το αν υπάρχει πίεση στην ομάδα μετά τα 4 παιχνίδια χωρίς νίκη: «Όχι δεν υπάρχει καμία πίεση. Φυσικά θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι. Δεν νιώθω καθόλου πίεση είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να τους πιέσουμε. Πρέπει να τους δείξουμε ότι παίζουν στο γήπεδό μας και ότι δεν θα φύγουν με κάτι από εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: