Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Μπόγιοβιτς: «Θα κερδίσουμε τα Γιάννενα»

Αισιόδοξος για τη νίκη του Παναιτωλικού, επί του ΠΑΣ Γιάννινα, είναι ο Μίλαν Μπόγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Αγρινίου και μίλησε για όλα.

Μπόγιοβιτς: «Θα κερδίσουμε τα Γιάννενα»
Ο Παναιτωλικός θα κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Μίλαν Μπόγιοβιτς θα «πικράνει» τον φίλο του, Μπράνα Ίλιτς, όπως πιστεύει ο ίδιος ο Σέρβος επιθετικός. Ο στράικερ της ομάδας του Αγρινίου, παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πόλης και μίλησε για την πορεία της ομάδας, για το «κλειδί» της επιτυχίας στο ματς της Δευτέρας και για τον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Panaitolikos1926.GR:

Είναι γνωστό πως είσαι πολύ στενός φίλος με τον Μπράνα Ίλιτς, σχεδόν σαν αδέρφια, από τότε που παίζατε στην Βοϊβοντίνα.Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως αισθάνεσαι για το παιχνίδι εναντίον του την Δευτέρα και αν έχετε μιλήσει γι’ αυτό μαζί του.

Ο Brana Ilic και εγώ είμαστε καλοί φίλοι. Παίξαμε μαζί στην Vojvodina και η συνεργασία μας στο γήπεδο ήταν σπουδαία. Ο Brana Ilic είναι καλός παίχτης και πρέπει να τον προσέξουμε πολύ την Δευτέρα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για το επόμενο παιχνίδι, θα μιλήσουμε μετά το παιχνίδι. Ελπίζω να είμαι πιο χαρούμενος στο τέλος. Δεν έχω αισθήματα παίζοντας ενάντια στους φίλους μου. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα μου.

Στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχεις πετύχει μονάχα ένα γκολ. Τι πιστεύεις πως ευθύνεται γι αυτό;

Είμαι striker και χρειάζομαι τη μπάλα μπροστά για να σκοράρω. Θεωρώ ότι έχουμε καλούς παίχτες και θα δείξουμε στους επόμενους αγώνες ότι είμαστε καλή ομάδα. Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, νικήσαμε τον ΠΑΟΚ στην έδρα του, και ήρθαμε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με την αρχική μας απόδοση αλλά σίγουρα πρέπει να ρυθμίσουμε το παιχνίδι στην επίθεση γιατί θέλω να σκοράρω.

Πώς βλέπεις τον ΠΑΣ Γιάννινα σαν αντίπαλο;

Τα Ιωάννινα είναι καλή ομάδα και τους σέβομαι. Αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Ποιο πιστεύεις πως θα είναι το κλειδί της επιτυχίας στο ντέρμπι της Δευτέρας;

Ελπίζω οτι το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο τη Δευτέρα και ότι θα έχουμε την στήριξη των φιλάθλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και να κάνουμε τους φιλάθλους χαρούμενους. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που παίζω στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό!

Ποια ομάδα χρίζεις ως φαβορί για το παιχνίδι της Δευτέρας και γιατί;

Πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι στην άμυνα και γι αυτό παίζουμε καλύτερα ενάντια στις μεγάλες ομάδες. Ελπίζω να βελτιώσουμε το παιχνίδι στην επίθεση και να έχω περισσότερες καλές μπαλιές για γκολ. Αν είμαστε επιθετικοί και δημιουργικοί στην επίθεση, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε την Δευτέρα.

Ο Παναιτωλικός με τις «μεγάλες» ομάδες δείχνει εξαιρετικός ενώ στα εύκολα παρουσιάζει έναν κακό πρόσωπο. Εσύ πως το εξηγείς αυτό το φαινόμενο;

Η ερώτηση αυτή είναι για τον προπονητή της ομάδας. Εγώ είμαι ποδοσφαιριστής. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια τι συμβαίνει όταν παίζουμε με τις «εύκολες» ομάδες. Πιστεύω στην ομάδα μου.

Από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας είσαι ευχαριστημένος;

Για τώρα είμαι ικανοποιημένος με τον αριθμό των πόντων, γιατί είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Στα επόμενα παιχνίδια πιστεύω ότι θα βάλουμε γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: