Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

«Μου έλειψε ο Ηρακλής»

tai_2
Ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Τάι φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και δήλωσε ότι του έλειψαν τα πάντα στην ομάδα. Ο αρχηγός του «γηραιού» μας είπε ότι θα είναι έτοιμος σε τρεις βδομάδες ενώ σχολίασε και το γεγονός τον πολλών νέων παικτών που ήρθαν στην ομάδα.
Πως νιώθεις για την ατμόσφαιρα στον Ηρακλή: «Είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος, μου έλειψαν τα πάντα, οι παίκτες , οι προπονητές, ο κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψε και ανυπομονώ να αγωνιστώ».
Για την επιστροφή του: «Είχαμε χθες μια συνάντηση με το προπονητικό τιμ και καταλήξαμε ότι σε 3 βδομάδες θα είμαι έτοιμος για να παίξω σε επίσημο παιχνίδι».
Για τον τραυματισμό του: «Ήταν πολύ επώδυνο, ήταν πολύ δύσκολος τραυματισμός και τώρα νιώθω πολύ καλύτερα που είμαι εδώ, με στηρίζουν όλοι και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο. Θέλω να γίνω 100% καλά και να μπορέσω να βοηθήσω τον Ηρακλή να καταφέρει τον στόχο του».
Για τους 17 καινούργιους παίκτες : «Κανένας δεν γνωρίζει τον άλλον , εγώ ακόμα δεν ξέρω κανέναν και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά θεωρώ ότι στα επόμενα 2-3 παιχνίδια θα αρχίσουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον και έτσι αυτό θα κάνει καλό στην ομάδα και θα φανεί μέσα στο γήπεδο».
Για το πως αισθάνεται που είναι αρχηγός της ομάδας: «Είμαι αρχηγός και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μου δίνει πολλές ευθύνες καθώς πρέπει να λύνω όλα τα προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου»
Σου έλειψε το σύνθημα «ζαλίζομαι»: «Πάρα πολύ, ειλικρινά, περιμένω πως και πώς να ζήσω ξανά αυτήν την ατμόσφαιρα, μου έλειψαν όλα αυτά πάρα πολύ».
Για την ήττα του Ηρακλή στο πρώτο παιχνίδι: «Είναι αρχή ακόμα, είπαμε και πριν ότι ακόμα καλά-καλά δεν γνωρίζει ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι θα στρώσουν τα πράγματα, χρειάζεται λίγο χρόνος να στρώσει η ομάδα και από εκεί και πέρα θα είναι όλα πιο εύκολα. Αρχής γενομένης να πάρουμε την νίκη στο ματς της Δευτέρας με τον Γάζωρο».Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: