Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Γεωργίου speaking για το Άντερλεχτ-Ολυμπιακός!!

Υπάρχει μια φράση στο ποδόσφαιρο που λέει, «μόνος μου και όλοι σας». Στο Βέλγιο αυτή η φράση άλλαξε και έγινες, «Εμείς οι δυο κι όλοι σας». Ποιοι ήταν αυτοί οι δύο; Ο Μήτρογλου και ο Ρομπέρτο... Γράφει ο Γιώργος Γεωργίου. Εχετε ξαναδεί ποτέ εσείς ομάδας χωρίς άμυνα, χωρίς κέντρο, χωρίς; Εξτρέμ, να έχει μόνο ένα σέντερφορ και έναν τερματοφύλακα και όμως να φθάνει σε περήφανο θρίαμβο; Αλλόκοτα πράγματα... Κανονικά οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού από το πριμ που θα πάρουν, πρέπει να μοιράσουν το μισό σε αυτούς τους δύο παίκτες. Ο ένας έβαλε τρία γκολ και τους ξεπάτωσε, ενώ ο άλλος έπιανε τις κάλτσες του και κρατήθηκε παρθένος.
Μεγάλη, τεράστια, η νίκη που έκανε χθες ο Ολυμπιακός μέσα στο σπίτι της Αντερλεχτ. Μια νίκη που θα του ανεβάσει στον ουρανό την ψυχολογία και του δίνει το δικαίωμα να κρυφοκοιτάζει τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση του στους «16» του Τσαμπίονς Λιγκ. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει ο Μισέλ να διορθώσει τα φοβερά λάθη που γίνονται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας. Εντάξει. Χθες ήταν η Αντερλεχτ και οι άπειροι παίκτες της δεν τα εκμεταλλεύτηκαν. Η Μπενφίκα, όμως, δεν είναι Αντερλεχτ. Αμα σε βρει σε αυτήν την κατάσταση, αντίο ζωή θα είναι το έργο. Οι δύο ακραίοι μπακ έκαναν εμετό από τις ντρίμπλες που έφαγαν, οι δύο σέντερ μπακ κουτουλούσαν μεταξύ τους και τα δύο αμυντικά χαφ,ε ιδικά ο Σαμάρης, ήταν για το γαϊδαρο καβάλα. Αν η Αντερλεχτ είχε αυτή για σέντερ φορ τον Μήτρογλου και όχι τον Μητροβιτς, τότε θα βλέπαμε ανάποδα το έργο.
Ο προπονητής των Βέλγων δεν κάνει να κοουτσάρει ούτε τα ταταυλα. Είχε βάλει ψηλά την αμυντική του τετράδα και πίσω υπήρχε ξέφραγο χωράφι. Δεν είναι τυχαίο ότι τρώει απανωτές τεσσάρες στο πρωτάθλημα.
Α, και κάτι άλλο να μην το ξεχάσω. Πόσους Σαβιόλα θέλει ο Μήτρογλου για κολατσιό στις 10 ώρα το πρωί;
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: