Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Καραγκούνης: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»

Κάλεσμα ενότητας από τον Γιώργο Καραγκούνη ώστε να ξεπεραστεί η αγωνιστική κρίση που έχει φέρει τη Φούλαμ στην «ουρά» της βαθμολογίας της Premier League.

Καραγκούνης: «Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι»
Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, όμως με δηλώσεις του στο match programme του επόμενου αγώνα, τόνισε πως είναι έτοιμος να πάρει την ευκαιρία του, ενώ κάλυψε τον προπονητή και τους συμπαίκτες του υποστηρίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να «δέσει».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ανταγωνισμός είναι καλός για κάθε παίκτη και βοηθάει την ομάδα. Ο προπονητής επιλέγει ποιος θα παίξει. Η δική μας δουλειά είναι να είμαστε έτοιμοι. Κάθε εβδομάδα, προετοιμάζομαι και περιμένω να τα δώσω όλα. Μερικές φορές χρειάζεται να περιμένεις για την ευκαιρία σου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι έτοιμος για όταν με χρειαστεί η ομάδα.

Περιμέναμε περισσότερα από όσα έχουμε πετύχει μέχρι στιγμής. Αλλά όταν έρχονται πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα, χρειάζεται χρόνος για να δέσει. Ο προπονητής ψάχνει να βρει την καλύτερη δυνατή χημεία, αλλά μερικές φορές αυτό θέλει χρόνο. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε αυτή την δυσκολία. Πρέπει να αλλάξουμε γρήγορα το κλίμα γιατί δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε τόσο χαμηλά στην βαθμολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: