Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Αγωγή Χρυσαυγίτη στην ΕΠΟ!! (pics)

To gazzetta φέρνει στο φως την αγωγή του μέλους της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Δάβουλου με την οποία ζητάει από την ΕΠΟ 100 χιλ. ευρώ επειδή δεν τον αναγνωρίζει ως προπονητή! Το όνομά του ακούστηκε στο ευρύ κοινό για πρώτη φορά ελέω... Κατίδη! Ο Χρήστος Δάβουλος είχε υπογράψει ως γραμματέας του συνδέσμου προπονητών Κεφαλλονιάς (ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει διαγραφεί από την ΕΠΟ) την ανακοίνωση με την οποία τάσσονταν υπέρ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του στο παιχνίδι με τη Βέροια.
Συγκεκριμένα κατηγορούσε την Ομοσπονδία πως προσπαθεί να εξαφανίσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή, τονίζοντας ότι ο χαιρετισμός του ήταν... ελληνικός!

Αυτή τη φορά ο Χρήστος Δάβουλος που είναι μέλλος της Χρυσής Αυγής στην Κεφαλονιά, διεκδικεί με αγωγή από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το ποσό των 100 χιλ. ευρώ όπως φαίνεται και στα έγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το gazzetta.gr, καθώς δεν τον αναγνωρίζει ως προπονητή.
Θα πρέπει να επισημανθεί πως η ΕΠΟ ζητάει από κάθε προπονητή να δηλώσει υπεύθυνα ότι σέβεται τους κανόνες που διέπουν το ποδόσφαιρο και το αυτοδιοίκητό της, με τον ίδιο όμως να υποστηρίζει πως: "Τους σέβομαι αν είναι εφαρμόσιμοι".
Δείτε στη Photo gallery την αγωγή του Χρήστου Δάβουλου:


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: