Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Πίτσος: «Έχει καλά στοιχεία ο Πλατανιάς»

Την πεποίθηση ότι στο ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του Εργοτέλη και του Πλατανιά θα γίνει ένα καλό και δυνατό παιχνίδι εξέφρασε ο Μηνάς Πίτσος.

Πίτσος: «Έχει καλά στοιχεία ο Πλατανιάς»
Στο ντέρμπι της Κρήτης στο οποίο ο Εργοτέλης θα φιλοξενήσει τον Πλατανιά αναφέρθηκε ο Μηνάς Πίτσος. Ο 33χρονος αμυντικός τόνισε πως περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι, με τον Πλατανιά να έχει δείξει καλά στοιχεία αν και ακόμη δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη.

Ακόμη, όσον αφορά τον Εργοτέλη δήλωσε πως είναι ικανοποιημένοι με τη βαθμολογική συγκομιδή ως τώρα, ωστόσο τόνισε πως στόχος ακόμη παραμένει η παραμονή στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα:
«Μέχρι τώρα η πορεία μας είναι ικανοποιητική. Η συγκομιδή μας είναι αρκετά καλή και ο στόχος που είχαμε θέσει απ' την αρχή έχει επιτευχθεί. Στόχος είναι η παραμονή και όσο πιο γρήγορα το καταφέρουμε τόσο καλύτερα για εμάς».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Πλατανιά:
«Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Πλατανιάς έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Τον έχουμε παρακολουθήσει, έχει αρκετές αλλαγές, δεν έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα αλλά δεν έχει νικήσει. Όποιος μπει απ' την αρχή δυνατά και πιο αποφασισμένος θα πάρει και τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: