Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

«Τελείωσαν» τον Πάουλο Σέρτζιο στον ΑΠΟΕΛ!!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ αποτελεί και επίσημα ο Πάουλο Σέρτζιο. «Παίζουν» οι Τσιώλης, Δώνης και Κούπερ για αντικαταστάτες του στον πάγκο.

«Τελείωσαν» τον Πάουλο Σέρτζιο στον ΑΠΟΕΛ
Τη λύση της συνεργασίας τους με τον Πάουλο Σέρτζιο ανακοίνωσαν και επίσημα το βράδυ της Παρασκευής οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρισκόταν εδώ και περίπου δύο μήνες στην πόρτα της εξόδου και η βαριά εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με σκορ 3-0 για τη φάση των ομίλων του Europa League αποτέλεσαι την αφορμή του «διαζυγίου».

Πλέον η διοίκηση του κυπριακού συλλόγου στρέφεται στον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Σέρτζιο στον πάγκο. Μάλιστα, τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι των Έκτορ Ραούλ Κούπερ και Γιώργου Δώνη, ενώ από το βράδυ της Πέμπτης «παίζει» και του Σάκη Τσιώλη, που έλυσε πριν μερικές μέρες τη συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Πάουλο Σέρτζιο. Ευχαριστούμε τον κύριο Πάουλο Σέρτζιο, για την κατανόηση που επέδειξε και την αξιοπρεπή στάση που κράτησε, σε συνάντηση που είχαμε μαζί του και του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: