Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Προβάρει Μέντεζ για το ντέρμπι ο Αναστασίου!

Τον Νταβίντ Μέντεζ ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου να ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δίνει βάση στις στημένες φάσεις ο Έλληνας τεχνικός.

Προβάρει Μέντεζ για το ντέρμπι ο Αναστασίου
Τα σχέδια του καταστρώνει ο Γιάννης Αναστασίου ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας τεχνικός έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και κάνει πρόβες ενδεκάδες και στο μυαλό του έχει να ξεκινήσει του Νταβίντ Μέντεζ στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολλανδός μέσος θα πάρει θέση δίπλα στον Λαγό εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτι που σημαίνει πως ο Ντίνας θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Ο Αναστασίου στρέφεται σε αυτή την επιλογή προκειμένου να θωρακίσει τα μετόπισθεν αφού επί της ουσίας βγάζει έναν μεσοεπιθετικό (Ντίνας) και βάζει έναν μεσοαμυντικό (Μέντεζ).

Σε όλο αυτόν τον σχεδιασμό, το μόνο που δεν αλλάζει σίγουρα είναι η άμυνα. Ο Καπίνο, μετά και την κλήση του στην Εθνική, είναι σε πολύ καλή φόρμα και μπροστά του θα έχει τον Σίλντενφελντ και τον Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά στο ματς με τον Αστέρα, ενώ αριστερό μπακ θα παίξει ο Νάνο.

Στο κέντρο και στον άξονα, στην χθεσινή προπόνηση έπαιξαν μαζί ο Λαγός και ο Μέντες που πιθανότατα θα ξεκινήσουν και λίγο πιο μπροστά τους ήταν ο Πράνιτς, αριστερά ο Κλωναρίδης, δεξιά ο Ζέκα και στην κορυφή ο Μπεργκ. Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Αναστασίου θέλει να «χτυπήσει» στο κέντρο και για αυτό το γεμίζει με παίκτες, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν και στα άκρα αν θέλει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού.

Ιδιαίτερη σημασία έδωσε ο Έλληνας τεχνικός στις στημένες φάσεις αφού ο ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι είναι αρκετά δυνατός αλλά με τους ποδοσφαιριστές που έχει στην άμυνα και στο κέντρο, αυτό το πρόβλημα λύνεται. Τέλος, ο Αναστασίου έχει δώσει συγκεκριμένες εντολές σε Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τον Στοχ αλλά και τις προωθήσεις του Λίνο, που μάλλον θα αγωνιστεί βασικός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: