Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δεν ξεχνά την ΑΕΚ ο Σκόκο!!

Ο Νάτσο Σκόκο πέρασε από τα ελληνικά γήπεδα, λατρεύτηκε από τους φίλους της ΑΕΚ αλλά και εκείνος δεν μπορεί να την ξεχάσει με τίποτα και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά του σε ξεχωριστή θέση.

Δεν ξεχνά την ΑΕΚ ο Σκόκο
Ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ και έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα είναι ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός λατρεύτηκε από τους φίλους της ΑΕΚ αλλά και εκείνος δεν μπορεί να ξεχάσει την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Για τον Σκόκο, η Ένωση βρίσκεται σε ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και μαθαίνει πάντα τα νέα της ομάδας, όπως και τα τελευταία που δεν ήταν και τόσο καλά με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Football League 2. O Νάτσο Σκόκο μίλησε σε ελληνική εφημερίδα και έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ να την στηρίξει όσο περισσότερο γίνεται αφού τώρα είναι που η ομάδα τον χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ.

Διαβάστε όσα είπε ο Νάτσο Σκόκο στην εφημερίδα «Δικέφαλος»:

Σας λείπει καθόλου η ζωή στην Ελλάδα και η λατρεία που είχαν στο πρόσωπό σας οι Ενωσίτες;


«Η αλήθεια είναι ότι πάντα μας λείπει η ζωή στην Ελλάδα. Η φιλοξενία, η ζεστασιά των ανθρώπων στην καθημερινότητά μας, οι φίλοι που κάναμε τα τρία χρόνια που ζήσαμε εκεί. Πάντα υπάρχει ένας λόγος να νοσταλγούμε την Ελλάδα. Όμορφα χρόνια και αξέχαστη εμπειρία. Η ΑΕΚ μού έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σε αυτήν και τον υπέροχο κόσμο της».

Ποια είναι για εσάς η στιγμή την οποία ζήσατε στην ΑΕΚ και δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

«Είναι πολλές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Όπως τους δύο τελικούς Κυπέλλου που παίξαμε και φυσικά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, την οποία έχω «δέσει» με την Ελλάδα και την ΑΕΚ».

Ποια είναι η ευχή σας για τη νέα προσπάθεια στην ΑΕΚ;

«Κάθε νέα προσπάθεια είναι δύσκολη, αλλά πρέπει πάντα να έχουμε στόχο. Εύχομαι από καρδιάς το καλύτερο στους πρώην συμπαίκτες μου, που είναι αυτή τη στιγμή στην ομάδα, όπως και σε όλους τους υπόλοιπους, που ενσωματώθηκαν με σκοπό την επίτευξη του στόχου».

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για τους οπαδούς της ΑΕΚ και ποιο είναι το μήνυμα που θα τους στέλνατε;

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ό,τι γίνεται το προκαλούμε εμείς με τη δουλειά μας και την επιμονή μας. Να έχουν υπομονή οι ΑΕΚτζήδες και να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη την ομάδα. Η ομάδα τούς χρειάζεται τώρα περισσότερο από ποτέ».

Αν σας γινόταν μία πρόταση να επιστρέψετε σε 2-3 χρόνια, θα το κάνατε; Και αν ναι, για ποιους λόγους;

«Η ΑΕΚ έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που εργάζονται τώρα να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν, με δουλειά, ηρεμία, αλλά και τη συμπαράσταση όλων. Το μέλλον, φυσικά και δεν γνωρίζω τι μου επιφυλάσσει και μιλώντας υποθετικά δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Έτσι κι αλλιώς, η ΑΕΚ δεν ξεχνιέται ποτέ. Κι εγώ δεν ξεχνώ την ΑΕΚ της καρδιάς μου. Αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ποδοσφαιρικής μου καριέρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: