Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Υπάρχει ζωή στον Άρη!!

Αν κι έπαιξε για πολλή ώρα με δέκα, ο Άρης όχι μόνο άντεξε, αλλά με τη βολίδα του Ουντότζι στο 88’ έφτασε με ανατροπή στο 2-1 επί του Πανιωνίου μέσα στη Νέα Σμύρνη παίρνοντας την πρώτη του νίκη.

Υπάρχει ζωή στον Άρη!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Καμπάνταη στο 58’, όμως ο Άρης απάντησε άμεσα με τον Αγάνθο και παρά την αποβολή του Τσουμάνη λίγο αργότερα, είχε τα ψυχικά αποθέματα να πάρει τη νίκη εκτός έδρας.


Το ματς


Πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, Πανιώνιος και Άρης είχαν δώσει από έξι ματς (δώδεκα δηλαδή συνολικά) έχοντας μια -μόλις- νίκη, εκείνη των «κυανέρυθρων» την 2η αγωνιστική. Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για ένα ολόκληρο ημίχρονο λες και είχαν βαλθεί να αποδείξουν ότι ο φτωχός αυτός απολογισμός δεν ήταν διόλου τυχαίος…

Μπήκαν με αρκετά… νευράκια από την αρχή, υποχρεώνοντας όσους είχαν κάνει τον κόπο να φτάσουν μέχρι το γήπεδο να παρακολουθήσουν ένα ματς δίχως φάσεις, συγκινήσεις και –μοιραία- γκολ. Με τους επιθετικούς εγκλωβισμένους από στενά μαρκαρίσματα και τους υπόλοιπους επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές αναγκασμένους να βολοδέρνουν δεξιά κι αριστερά ή να γυρίζουν πίσω μπας και βρουν λίγο χώρο, το 0-0 ήταν ένα άκρως φυσιολογικό αποτέλεσμα.

Τόσο φυσιολογικό που αν κάποιος επιχειρούσε να αποτυπώσει σε φιλμ την εικόνα του αγώνα, το… πόνημα θα ήταν τόσο φτωχό που ούτε σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους δεν θα μπορούσε να σταθεί, καθώς θα εξαντλείτο σε δύο σουτ όλα κι όλα… Εκείνα των Ουντότζι και Μητρόπουλου που απλά βοήθησαν τους δύο τερματοφύλακες να ξεμουδιάσουν και να μη νοιώσουν πως δεν τους… παίζουν οι υπόλοιποι.

Τα πάντα... όλα σε λίγα λεπτά!

Σαν από θαύμα, τα πάντα άλλαξαν στο δεύτερο ημίχρονο! Τα βαριά χαρτιά των δύο ομάδων έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο και σε μεγάλο βαθμό καθόρισαν την τύχη του ματς. Από μια ωραία ενέργεια του αεικίνητου Αραβίδη, ο Καμπάνταης μάζεψε το ριμπάουντ κι έβαλε τον Πανιώνιο μπροστά στο σκορ στο 57’, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα η απάντηση των «κίτρινων» από την εξαιρετική κεφαλιά-ψαράκι του Αγάνθο.

Κι ενώ ο Άρης έδειχνε να έχει συνέλθει από το σοκ και ικανός να διεκδικήσει στα ίσια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, είδε να συνεχίζεται το σκωτσέζικο ντους εναλλαγής συναισθημάτων με την αποβολή του Τσουμάνη στο 64’, που τον έφερε οριστικά και αμετάκλητα σε θέση άμυνας για το υπόλοιπο του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα και τη μεγάλη ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε προκειμένου να πάρουν τη νίκη σε ένα μέχρι εκείνη τη στιγμή ισορροπημένο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το φανταστικό σουτ του Ουντότζι στο 88’ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να χαρίσει στους «κίτρινους» την πρώτη τους φετινή νίκη..

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Κολοβός (87’ Ντούνης), Μενδρινός, Μητρόπουλος, Παναγιωτούδης (57’ Γιάννου), Αραβίδης, Καμπάνταης.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Λάζνικ, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Κουλουχέρης.

Άρης: Διούδης, Πουλίδο, Έλσνερ, Τσουμάνης, Ψυχογιός, Ηρακλής (90’+3’ Καρασαλίδης) Οικονομόπουλος, Ίμπε (68’ Νταμαρλής), Τάτος (79’ Σταυρόπουλος), Ουντότζι, Αγάνθο.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Σουνάς, Αγγελούδης, Μανιάς.

Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλ/νίας)

Βοηθοί: Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτωλ/νίας) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: