Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

«Μπλόκο» σε οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Νόβισαντ!!

grobaripaok
Η σερβική αστυνομία έστησε «μπλόκο» στα σύνορα με τη Σλοβακία στο πούλμαν των «Βορείων», στο οποίο επιβαίνουν 51 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Κατευθύνονταν προς το Βελιγράδι για να παρακολουθήσουν τον απογευματινό αγώνα Παρτιζάν – Γιαβόρ, αλλά οι σερβικές αρχές δεν τους το επέτρεψαν.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με το πούλμαν των «Βορείων» διανυκτέρευσαν χθες στην Μπρατισλάβα και επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη είχαν ως ενδιάμεσο προορισμό το Βελιγράδι. Ο σύνδεσμος οπαδών της Παρτιζάν, «Grobari», ο οποίος έχει αδελφοποιηθεί με τους «Βόρειους», τους είχε εξασφαλίσει εισιτήρια για να δουν το παιχνίδι Παρτιζάν – Γιαβόρ.
Η αστυνομία της Σερβίας σταμάτησε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στα σύνορα. Απαίτησε να μην πάνε στο Βελιγράδι, αλλά να αναχωρήσουν απευθείας για τα Σκόπια, στερώντας τους ως Ευρωπαίους πολίτες το αναφαίρετο δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης μέσα από το Σερβικό έδαφος. Επικράτησε ένταση.
Η διοίκηση της Παρτιζάν μεσολάβησε και προχώρησε σε επαφές με το υπουργείο Δημόσιας Τάξεως της Σερβίας, ώστε να επιτραπεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να πάνε στο Βελιγράδι για την παρακολούθηση του αγώνα της Παρτιζάν. Ενδιαφέρθηκε και o Σβόνιμιρ Βούκιτς, ο οποίος έμαθε τι συνέβη και επικοινώνησε με τις σερβικές αρχές για να λυθεί το θέμα.
Αυτή τη στιγμή το πούλμαν των Βορείων είναι σταματημένο από την σερβική αστυνομία έξω από το Νόβισαντ, που απέχει 75 χιλιόμετρα από το Βελιγράδι. Το παιχνίδι Παρτιζάν – Γιαβόρ ξεκίνησε στις 7 το απόγευμα.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: